Witam. Wykupiłem wszystkie pakiety od 100mb do 1gb lecz skończył mi się już we wszystkich transfer a jak chce kupić ponownie to wyskakuje mi tylko jego status. Na swoim profilu na play.pl także nie mogę wyłączyć tych pakietów i zakupić nowego. Wiecie może w jaki sposób moge je wyłączyć?
Z czystej ciekawośći, na co można zużyć 1.8GB transferu w okresie krótszym niż miesiąc?
Jak to wyłączyć pakiet? Po co? Z tego co się orientuję to z każdego pakietu można skorzystać tylko raz na 30 dni, więc musisz poczekać do dnia, w którym któryś z pakietów powinien wygasnąć i dopiero zamówić nowy.
na play24.pl mozesz włączac 999999999999razy miesiecznie tak wiec ile chcesz ale kazdy pakiet raz na 24h
Z czystej ciekawośći, na co można zużyć 1.8GB transferu w okresie krótszym niż miesiąc?
Ja często zużywam w pracy gdy z telefonu robię hotspot i siedzę X godzin z klientem na zdalnym pulpicie i przesyłam mu pliki.
Zalezy od taryfy w niektorych mozesz wlaczac 999999999 razy kazdy pakiet, w niektorych raz w miesiacu
Ja mam Play MIXtura III 30 all inclusive. Być może będę musiał poczekać na koniec ważności pakietów ale nawet nie mam nigdzie napisane do kiedy są ważne. A co do play24 to jak już mówiłem nie mogę wyłączyć pakietów :P
Nie da się wyłączyć pakietów.. Pakiet to prostu określona ilość transferu dodana do twojego konta. Wykorzystałeś wszystkie, a aktywować można raz na miesiąc każdy, to teraz czekaj aż minie ten okres i aktywuj znów. Swoją drogą co ty robisz z tym transferem? Blisko 2Gb to ja na laptopie nie zużywam nawet w dwa miesiące..