Grupa J [Algieria, Argentyna, Austria, Jordania] Argentyna - Austria remis?
Argentyna, Algieria, Austria, Jordania. 👑 Obrońcy tytułu i prawdopodobnie absolutnie ostatni wielki turniej Leo Messiego. Austria wraca do gry po 28 latach, a Jordania debiutuje i pisze historię. Czy faworyci zdemolują rywali w drodze po koronę? Czy Jordanię stać na sensację stulecia?[Argentyna — Algieria]
Śmierdzi mi to jakimś remisem... Pewnie zagram Argentynę, ale póki co zostawiam typ na podział punktów - 1:1.
[Austria — Jordania]
Dużo zależy od podejścia Jordańczyków do meczu. Jeśli wyjdą piątką obrońców, Austria będzie miała ogromne problemy żeby się przez to przebić. Szwajcarzy wbili im w sparingu cztery gole, ale to mimo wszystko Szwajcarzy...
Tragiczna jest ta grupa. Przez większość meczu Norwegów zastanawiam się, czy Argentyna nie utopi punktów na Algierii i Austria na Jordanii. Już dwa razy zmieniałem remisy na wygrane Argentyny/Austrii i znowu wróciłem do remisów... I czuję, że to jeszcze nie koniec.
Ciekawe jak stawia
Messi 14 bramkę w mś strzelił. Jaszcze 2 i wyrówna rekord Klose.
Edit, no i wyrównał.😅
Messi pokazal ktory z dwojki jest tym wiekszym kocurem. W tym wieku tak sobie pykac, szacun.
Messi za to mnie zaskoczyl, nie spodziewałem sie.
Norwegia od kilku lat ma potencjał Belgii sprzed około 10 lat, ale dopiero od jakiegoś czasu zaczyna to jakoś wyglądać. Ciekawe czy byliby w stanie powtórzyć wynik Czerwonych Diabłów z Rosji.