Grupa G [Belgia, Egipt, Iran, Nowa Zelandia] Belgia - Egipt. Kolejny remis?
Belgia, Egipt, Iran, Nowa Zelandia. Belgia buduje nowy skład – czas na brutalną weryfikację. Iran gra pod olbrzymią presją, a Egipt szuka swojej życiowej szansy.
Kto odpadnie pierwszy, a kto zaszokuje ekspertów? Czy jest tu w ogóle jakiś pewniak?
[Iran — Nowa Zelandia]
Iran raczej pewniak. Nowa Zelandia nie ma takiego potencjału jak Australia, ale gdyby udało się zamurować bramkę, to jakiś remis mógłby wpaść. No i ciekawe, jaka będzie reakcja amerykańskich kibiców na Irańczyków...
Mam przeczcie że remis w meczu Arabii i Iranu dzisiaj będzie. Urugwaj jest mega nieskuteczny, a Iran to też nie jest potęga.
No i cyk. Kolejna niespodzianka będzie. Czułem po kościach że dzisiaj będą mecze cudów...nie wiem czy same remisy, ale zawsze mi takie mecze śmierdzą z daleka. Ale buki musza zarobić. Ja naprawdę, nie potrafię się cieszyć takimi meczami, nawet jak się na luzie obstawia ;D Bo człowiek czuje że coś nie tak, a i tak da bezpiecznie. I dziwnym trafem, zawsze to ci wielcy sobie jaja robią. W Eliminacjach to sobie klepią, a przychodzi turniej, i nagle grają ja Polska;D W dupie to mam, obstawiam do końca byle jak, i nie oglądam tego syfu. Za stary jestem na to żeby się cieszyć.
Mam nadzieję, że Belgia się obudzi, bo liczyłem na niespodziankę w postaci remisu, a nie takiej porażki.