Grupa F [Holandia, Japonia, Szwecja, Tunezja] Szwecja - Tunezja. Łatwe zwycięstwo Szwecji?
Holandia, Japonia, Szwecja, Tunezja. Holandia walczy z klątwą wiecznie drugich. Szwecja wraca po przerwie, a Japonia to niezwykle groźny i zdyscyplinowany zespół.
Czy Holandia w końcu zdejmie klątwę? Czy Japonia znów wyrzuci faworyta z turni
Holandia – Japonia 2:2 (0:0)
1:0 Van Dijk 51’ (asysta: Gravenberch)
1:1 Nakarmura 57’ (asysta: Kubo)
2:1 Summerville 64’ (asysta: Gravenberch)
2:2 Kamada 88’ (asysta: Ogawa)
https://www.youtube.com/watch?v=DgqQ-zSJXfE
Dobra para ale sądzę że Holendrzy z Japończykami podzielą się punktami.
[Holandia — Japonia]
Z dużym bólem serca, ale jednak postawię remis. Holandia to Holandia i powinna być jednym z faworytów Mundialu, ale jednak ruchliwa i ambitna Japonia nie powinna być w tym meczu chłopcem do bicia. Żaden rezultat w tym meczu nie powinien być jednak dla nikogo zdziwieniem.
Japonia dziś spokojnie ogra Holendrów. Oby tylko w składzie wyszli Wakabayashi, Tsubasa i Kojiro.
[Holandia — Japonia]
Obstawiam na chybił traf bo chyba coś tu nie gra.
[Holandia — Japonia]
miałem dać remis ale dałem wygrane Holandii, zobaczymy czy znów nie będzie niespodzianki.
Zmieniłem Szwecję na remis. Ale coś za dużo remisów pod rząd ;D Bo i Holandię dałem, WKS i Szwecja. Cos mi się zdaje, ze będzie Holandia,Ekwador, i remis.
[Szwecja — Tunezja]
Szwecja - niech zdobędą Mistrzostwo Świata, bo lepiej odpaść po barażu z Mistrzem, niż z chłopcem do bicia ;) Klimat pewnie bardziej odpowiada Tunezyjczykom, ale wierzę w napastników Szwecji.
Meh. Wiedziałem, że trzeba było czysto na Holandię. Jakoś Japonia taka bezjajeczna, w porównaniu z ich poprzednimi występami. BTW teraz patrzę że Japonia ma czarnego bramkarza ;D
Zobaczymy czy się nie przejadę dając na remis. Wcześniej dałem na Szwedów.Edit...super ku^% . Przejechałem i to mocno ;D Bo jakiego grzyba zmieniałem na remis.