Gra, którą uważacie za genialną... ale nigdy jej nie ukończyliście

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
15.05.2026 21:01
rookkie
1
odpowiedz
rookkie
13
Pretorianin

Gra, którą uważacie za genialną... ale nigdy jej nie ukończyliście

Macie na koncie tytuł, który zachwycił Was fabułą, światem i mechaniką, ale z jakiegoś powodu porzuciliście go przed finałem? Zbyt wysoki poziom trudności pod koniec? Brak czasu? Zmęczenie materiału?

post wyedytowany przez rookkie 2026-05-15 21:05:23
15.05.2026 21:06
DexteR_66
2
odpowiedz
DexteR_66
19
Generał

Premium VIP

Red Dead Redemption 2 - po pierwsze zmęczenie materiału, a po drugie po premierze na konsolach naciąłem się na spoiler z zakończeniem i już nawet motywacji mi brakowało do ukończenia, inaczej może bym zęby zacisnął i ukończył. Co nie zmienia faktu, że gra nie była zła, to to nie.

A druga gra to God Of War i w sumie identycznie jak z Read Dead, ale tutaj monotonia straszna mi się też wkradła i nie ukończyłem.

15.05.2026 21:14
Iselor
3
odpowiedz
Iselor
48
Senator

Morrowind xd

15.05.2026 21:16
Zły Wilk
4
odpowiedz
Zły Wilk
92
Generał

Wing Commander: Privateer, nigdy nie udało mi się skończyć ostatniej misji ze statkiem Steltek, cholernie zwrotny z błyskawicznie regenerującymi się tarczami. Chętnie bym spróbował znowu po latach, ale gra niemiłosiernie się zestarzała pod względem graficznym.

15.05.2026 21:40
5
odpowiedz
Mortanius
100
Pretorianin

Xenoblade Chronicles 3. Bawiłem się świetnie, wciągnąłem się w systemy i fabułę na całego... a potem zarzuciłem po jakichś 50 h. I szczerze nie pamiętam dlaczego. Liczę na remaster na Switcha 2, który da mi pretekst, by kupić ponownie i tym razem dokończyć dzieła.

15.05.2026 21:48
claudespeed18
6
odpowiedz
claudespeed18
226
Call me Snake

Pokemon Emerald(Ruby/Sapphire też). Grałem 20 lat temu w Ruby i zakończyłem jakoś w 3/4 gry(6 Gym chyba). Właściwie to znudziłem się już w 1/4 gry ale grałem... Po kilku latach próbowałem Emerald i odpadłem jeszcze wcześniej.

Tak się zakończyła moja przygoda z Pokemon, powiedzmy ;)

post wyedytowany przez claudespeed18 2026-05-15 21:50:27
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl