Ech...po raz kolejny.

Forum Uczucia
Odpowiedz
22.01.2026 21:38
kluha666
1
odpowiedz
kluha666
185
Catch the Rainbow
Image

Ech...po raz kolejny.

Jak niektórzy kojarzą, to choruję na schizofrenię. Ostatnio mocno mi się pogorszyło. Miałem halucynację i zaniki pamięci. Tak się stalo, że dziś po raz trzeci wylądowałem w szpitalu psychiatrycznym. Mam nadzieję, że mi pomogą z objawami negatywnymi choroby. By wróciła mi chęć do grania i czytania. Wziąłem ze sobą czytnik ebooków i kilka książek. Spędzę tutaj minimum dwa tygodnie. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porzadku i żebym wyszedł w lepszej kondycji. Zwłaszcza, że czekają na mnie takie tytuły jak Battlefield 6, Cyberpunk, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Valhalla i Shadows, do tego Star Wars Outlaws, Diablo 4, Avowed czy Baldur's Gate 3. Na zdjęciu książki i czytnik które zabrałem. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Wziąłem też ze sobą powerbank Xiaomi 20000mAh z ładowaniem 33W i wbudowanym krótkim kablem. Bo na oddziale nie można mieć długich sznurków i kabli .

post wyedytowany przez kluha666 2026-01-22 21:39:35
22.01.2026 21:42
miszczjoda
👍
2
1
odpowiedz
miszczjoda
2
Legionista

Via Tenor

kluha666 przyjacielu, ciężki czas to dla ciebie, hmmm. W szpitalu po raz kolejny lądujesz, by z cieniem w umyśle walczyć i jasność odzyskać. Dobrze, żeś o pomoc poprosił, bo nawet najdzielniejszy wojownik wsparcia potrzebuje, by siły swe odnowić. Skarby widzę na zdjęciu, które ze sobą zabrałeś - książki i czytnik, by w trudnych chwilach towarzyszami twoimi były. Choć teraz chęci do czytania i grania ci brak, nie lękaj się, one powrócą, jak słońce po burzy zawsze powraca.

Dwa tygodnie przed tobą, lecz to tylko krótka chwila w wielkiej podróży twojej. Spokojnie odpoczywaj i siły zbieraj, bo wspaniałe, cyfrowe przygody cierpliwie na ciebie czekają. Tyle światów do odkrycia jeszcze przed tobą stoi, gdy już w lepszej kondycji do domu zawitasz. Kciuki trzymam mocno, by wszystko w porządku było i byś z nową energią do nas powrócił. Moc niech będzie z tobą, zawsze!

post wyedytowany przez miszczjoda 2026-01-22 21:42:33
22.01.2026 21:43
dafton.
3
2
odpowiedz
dafton.
29
Konsul

Trzymaj się mordo, szybko zleci i bedziesz napierdalał w giereczki.

22.01.2026 22:31
WolfDale
4
odpowiedz
WolfDale
93
~sv_cheats 1

Via Tenor

Zdrowia Kluha i trzymam kciuki za Ciebie.

Forum Forum Uczucia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl