Znacie dobrego fryzjera męskiego w Krakowie?
Cena w sumie nie gra roli, grunt by atmosfera była miła, gość znał się na rzeczy i nie odwalał fuszerki :)
Jak zwał tak zwał - byle tylko człowiek wyszedł z salony zadowolony.
Panie a cena i lokalizacja nie mają znaczenia?
Jeśli to specjalna jednorazowa okazja to Jean Louis David
Lokalizacja też nie - mogę podskoczyć, jak dobre. Nie pochodzę z Krakowa, w rodzinnej wsi mam znajomego fryzjera, który znał każdą pchłę na mojej głowie i teraz się czuję nieswojo z innymi. Dodatkowo brat gdzieś był i tylko narzekał. Dlatego wolę się spytać :)
Sprawdzony od prawie 2 lat "La Femme" ul.Nowosądecka 48 standardowe strzyżenie pały ok. 20zł :)
@Damian1539 - tak, mam gógle i wiem jak działają. Mi chodzi o coś innego - o opinie osób. Dzięki póki co wszystkim :)
Tennis - Dlatego szukasz w google. Są różne fora gdzie ludzie się też pytają o fryzjera w krakowie. Wchodzisz na taką stronę i czytasz co inni polecają. Musisz tylko pamiętać, żeby datę sprawdzać.
Ja tam wole fryzjerki:P
Swego czasu chodziłem do Trendy na Starowiślnej 47. Było bardzo dobrze, herbatka, pełen profesjonalizm. Niestety pewnego dnia zażyczyli sobie 40 zł za ścięcie i stwierdziłem, że to jednak dla mnie za dużo ;) Tym bardziej, że od jakiegoś czasu wystarcza mi maszynka.
Black Pearl jest na prawdę dobry, usługi na wysokim poziomie, ceny przyzwoite no i świetna lokalizacja (zaraz obok Galerii Krakowskiej)
Framesi Polska na Rynku Głównym. Oprócz świetnych fryzjerek/fryzjerów masz bajery typu fotel z masażem itp. Nie wiem, jak chcesz się ciąć, mi za półdługie, jak to określili, skasowali 80zł. 2 lata temu chyba. Albo 3.