Zaraz mnie szlag trafi - YT klatkuje

Forum Komputery
Odpowiedz
14.06.2015 16:29
1
odpowiedz
Kott
10
Legionista

Zaraz mnie szlag trafi - YT klatkuje

Ja tego po prostu nie rozumiem. Miałem zawirusowany i zamulony jak cholera system, więc zrobiłem reinstall. Teraz wszystko wygląda OK z tym, że YouTube mi klatkuje jak dam pełny ekran. No przecież szlag mnie trafia, wcześniej komp ledwo chodził i nie miałem problemu z YT, teraz jest wszystko świeże i klatkuje. Na normalnym ekranie wszystko jest płynnie, na full screenie klatkuje jak na Pentium II.

Tak, zainstalowałem najnowszego Flasha, mam uaktualnionego Firefoksa, mam włączone "hardware acceleration", zainstalowałem nawet mega packa codeców K-Lite (nie wiem czy ma związek, ale zainstalowałem). Dalej to samo, do jasnej cholery. Mam i5 @ 2.30GHz i 8 MB RAM, chyba do ciężkiego czorta nie powinno klatkować, co?!

Jakieś rozwiązanie?

14.06.2015 16:30
siwy346
2
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Że tak zacznę od podstaw:
Sterowniki do wszystkiego (z naciskiem na grafikę i chipset) są?
Nie mówię o tych podstawowych wbudowanych w system.

14.06.2015 17:53
Abdul93
3
odpowiedz
Abdul93
70
Konsul

Mam pytanie
Banalne bo banalne ale kto wie??
masz czyste łącze ?
tzn tylko ty kożystasz z tego łacza?

14.06.2015 18:01
4
odpowiedz
zanonimizowany1015918
9
Generał

z 8 MB ram raczej nie poszalejesz

14.06.2015 20:26
pecet007
5
odpowiedz
pecet007
178
~

przestaw sobie na html5 https://www.youtube.com/html5
albo zaktualizuj liska, generalnie od paru wersji na fxie wszystko już w html5 śmiga i jest dużo szybsze i stabilniejsze

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl