Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Uncharted - czy cała gra tak irytuje, czy tylko początek?

19.02.2014 18:27
1
Lukis.
14
Generał

Uncharted - czy cała gra tak irytuje, czy tylko początek?

Zakupiłem sobie Uncharted, słysząc wiele dobrych opinii o tej grze na PS3 (od niedawna mam konsole). No i obecnie mnie irytuje. Irytuje mnie oskryptowanie przeciwników, całkowicie idiotyczne ich wybieganie (stoję za osłoną 2 skacze całkowicie przede mnie, nie wiem skąd wyskoczyli). Gra zamiast zagadek i zręcznościówki obecnie polega głównie na przejściu kilku metrów i kolejnego nawalania do przeciwników. Dodam, że jeszcze przystosowuję się do grania na padzie i strzelania :)

I tu moje pytanie, czy dalej jest tak samo? Czy gra nabiera klimatu i mam przebrnąć, przez tą dżunglę? I jak z kolejnymi częściami? Bo jak na razie to wyłączyłem, bo już nie mogłem.

19.02.2014 18:36
legrooch
2
odpowiedz
legrooch
240
MPO Squad Member

Na dalszych etapach będziesz miał dewastację stadionu POZnan*a, więc będzie jeszcze gorzej :/

Pierdzielisz jak potłuczony - ta seria jest genialna.

19.02.2014 18:36
spamer
3
odpowiedz
spamer
140
Never Register

Gra jest strasznie przehypowana. Ja przeszedłem gdzieś tak 2/3 i dałem sobie spokój. Ciągłe strzelaniny, pseudo-śmieszne dialogi i monotonia. Kiepska podróbka Indiany Jonesa.

19.02.2014 18:40
Lukis'
4
odpowiedz
Lukis'
129
POZnańska Pyra

Legrooch --> wiele takich opinii słyszałem i dlatego sobie jedynkę sprawiłem. O ile fabuła w miarę ciekawie się zaczyna, obecnie biegam za Eleną (właściwie za jej śladem) i ciągle nawalam do przeciwników. Kilka skoków i znowu nawalanie. Potem przejście przez bramę i znowu nawalanie.

19.02.2014 18:55
NewGravedigger
5
odpowiedz
NewGravedigger
196
spokooj grabarza

daruj sobie jedynkę i graj od razu w pozostałe części.

Jedynka jesy strasznie monotonna. 2 i 3 to najlepsze gry na ps3

Forum: Uncharted - czy cała gra tak irytuje, czy tylko początek?