Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Szukam bajki...

08.12.2012 13:34
1
PanAnonimowy
31
Pretorianin

Szukam bajki...

Witam, oglądałem kiedyś (to było chyba na jakieś święta, jakieś 5 lat temu +/-2) bajkę. Trwała ona tyle co przeciętny film tylko nie bardzo pamiętam o czym była. Pamiętam tylko kilka scen. W jednej z nich, ludzie z jakiejś wioski chowali się chyba do rzeki przed jakąś czarną masą, nie mam pojęcia co to było. W innej scenie jakaś kobieta (bardzo możliwe, że była skośnooka/czerwonoskóra chociaż nie jestem pewien) siedziała przy jakimś facecie który był chyba ranny. Kazała mu coś zjeść ale że on nie miał sił to sama gryzła to jedzenie i całowała go przekazując zmielony pokarm, to było w jakimś lesie chyba na mokradłach. Pamiętam jeszcze jedną rzecz chyba dość istotną, w tej drugiej scenie w pewnym momencie przechodził w dość dużej odległości jakiś łoś czy co to było, wiem że z rogami i ten łoś on coś oznaczał chyba... Wybaczcie za tak nieszczegółowy opis ale to było dość dawno kiedy oglądałem tą bajkę. Szukałem ale nic z tego nie wyszło, bardzo obejrzałbym to jeszcze raz więc będę wdzięczny jeśli mi pomożecie. Jeśli coś mi się przypomni od razu napiszę, dzięki i czekam na podpowiedzi.

08.12.2012 13:37
Yuri the Crusader
2
odpowiedz
Yuri the Crusader
207
GUNDAM Pilot

Obstawiam na 'Księżniczkę Mononoke". Tylko pamiętaj nie bajka a "Anime". Peace.

08.12.2012 16:30
3
odpowiedz
PanAnonimowy
31
Pretorianin

Dzięki... No, tego się nie spodziewałem... Ale mimo mojego uprzedzenia do anime chyba skuszę się obejrzeć... Nie sądziłem że tak szybko ktoś to znajdzie, jeszcze raz dzięki :)

Forum: Szukam bajki...