Witam jak każdy wie, że jest do pobrania za darmo ze sklepu Origin pierwsza część serii Dead space ale po angielsku i tu pojawia się moje pytanie czy mogę sobie normalnie pobrać spolszczenie i zainstalować w katalogu z grą, czy potem nie będę miał jakiś problemów typu ban itp?
a skąd weźmiesz do tego spolszczenie? Bo ja szukam i szukam i nie mogę znaleźć... ;)
Jest bardzo prosty sposób na spolszczenie tej gry jeśli komuś nie odpowiada wersja eng niech napisze w komentarzu
powiedzmy, że mi nie odpowiada co mam zrobić?
Wchodzimy do rejestru HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/ Dead space i w Locale zmieniamy na PL
dzięki :D
Witam, mam problem ze znalezieniem tego "pliku", aby spolszczyć Dead Space 1 na Originie.
To nie jest plik tylko klucz w rejestrze. Wpisz w uruchom regedit ale najpierw zrob moze kopie zapasowa, bo mozesz cos pochrzanic :)
Otworz normalnie menu start (kafelki) i wpisz regedit - jakbys cos wyszukiwal. Pacnij enter, jak wpiszesz, i bedziesz mial.
EDIT: Samo uruchom mozesz wlaczyc tak samo - wpisujac w wyszukiwarce: "uruchom".
Dzięki za przypomnienie tego sposobu. Idiotycznie prosty a działa najlepiej :P Zmieniłem sobie od razu Dead space, Bf 3,4. Dzięki!
Też nie mam, pewnie nikt nie ma, bo (po chwili dopiero się domyśliłem) musisz wejść w ostatni folder /wow6432Node. Tam jest Electronic Arts
zrobiłem tak ale okazało się że od razu miałem w rejestrze pl-PL a gra jest po angielsku
Mi nie działa ten sposub zrobiłem tak jak napisał sprite18 i nie działa wie ktoś o co chcodzi ?????? :)