Rośnie napięcie. Donald Tusk jedzie na Litwę.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.09.2011 00:30
1
odpowiedz
Karule
21
Generał

Rośnie napięcie. Donald Tusk jedzie na Litwę.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosnie-napiecie-donald-tusk-jedzie-na-litwe,1,4838036,wiadomosc.html

Premier Donald Tusk udaje się w niedzielę na Litwę; spotka się z premierem Litwy Andriusem Kubiliusem oraz z Polakami mieszkającymi w tym kraju - poinformowało Centrum Informacyjne Rządu.

Żarty się skończyły, mam nadzieję, że Donek zrobi co powinien.

Powiem, że w takim wypadku Jarosław Kaczyński (jakim szaleńcem by nie był) przydałby się jako premier, ten to by czołgi na granicy ustawił ^^

03.09.2011 00:32
2
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

Donald zaprosi go do Polski!!! Na obiad.

03.09.2011 00:35
Mac94
3
odpowiedz
Mac94
87
Inner Peace

Ciekawe co z tego wyniknie. Ja jako mieszkaniec Litwy mogę szczerze powiedzieć, ze sytuacja jest nie smaczna, ale najwięcej ją nakręcają media z różnymi debilnymi hasłami, artykułami odmóżdżającymi ludzi i dającymi im fałszywe informacje. Tak między ludźmi to nie ma jakichś wojen gangów czy coś :D

03.09.2011 00:36
4
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

Może coś załatwi a może nie. W końcu to Tusk. Ten człowiek jest nieprzewidywalny.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl