Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Red Dead Online - call to arms (survival)

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
11.08.2021 14:17
Matt
😊
1
odpowiedz
Matt
284
I Am The Night

Red Dead Online - call to arms (survival)

Nie wiem, czy GOL poświęci temu newsa, ale w dniu wczorajszym moduł sieciowy RDR2, czyli Red Dead Online otrzymał tryb Call to Arms, czyli znany z innych gier survival, gdzie drużyna maksymalnie 4 graczy mierzy sie z 10 kolejnymi falami przeciwników.

Rzecz jest warta wzmianki, bo niemal wszystkie poprzednie aktualizacje od czasu czasu wypuszczenia robi bimbrownika w grudniu 2019 były delikatnie mówiąc rozczarowujące, w efekcie RDO systematycznie traciło graczy, tymczasem Call to Arms, choć nie jest w żaden sposób rewolucyjne, to dostarcza mnóstwa dobrej zabawy, nawet grając z randomami.

Na zachętę w pierwszym tygodniu funkcjonowania tego trybu R* nagradza graczy potrójnym doświadczeniem, wypłatą w dolarach i złocie.

Kto kiedyś grał w RDO, ale odszedł z braku contentu może znów śmiało sie do gry logować.

11.08.2021 14:21
😒
2
odpowiedz
?-?-?-?
160
Last Of The Wilds
Image

Wczorajsze testy. Nuda i dłużyzna straszna ten tryb.

Na zachętę w pierwszym tygodniu funkcjonowania tego trybu R* nagradza graczy potrójnym doświadczeniem, wypłatą w dolarach i złocie.

Mając tyle gotówki i złota w grze co aktualnie posiadam, zachęta żadna :) nawet mnie nie zachęcają te karty gratisowe co wpadają, jak ma sie wszystko, są bezużyteczne. Wszystkie umiejętności dawno temu wszystkie wymaxowane. Mogli by cos nowego dodać.

post wyedytowany przez ?-?-?-? 2021-08-11 14:36:00
11.08.2021 14:25
Matt
😁
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Matt
284
I Am The Night

^ Jeżeli zabijając 345 wrogów w ciągu 40-50 minut trwania wszystkich 10 fal się wynudziłeś, to nie wiem jakie tempo rozgrywki Cie rozkręca, ale raczej RDO nie jest grą dla Ciebie :)

11.08.2021 14:31
3.1
odpowiedz
?-?-?-?
160
Last Of The Wilds

Zdecydowanie za długo to trwa, mając nawet leszczy w drużynie. Po fali 6, juz mi sie nie chciało w to grać, ale wstrzymałem i wystrzelałem do końca bo chciałem zobaczyć co na końcu :) już tego raczej wiecej nie odpale.

11.08.2021 14:37
Matt
3.2
odpowiedz
Matt
284
I Am The Night

Moze dlatego trwało to długo, bo miales leszczy w drużynie? Jeżeli sam czyscisz całe miasteczko, a reszta gdzies kampi, to faktycznie moze byc męczące dla Ciebie.
Ja, grajac z 2 ogarniętymi ludkami mialem tempo, powiedziałbym "w sam raz", każdy ogarniał po 1 czesci miasta i strzelało sie bardzo miło.

...a dla bardziej twardzieli mysle ze dodany bedzie tryb hardcore, ale tu i teraz go nie ma.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl