Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Red Dead Online - call to arms (survival)

11.08.2021 14:17
Matt
😊
1
Matt
273
I Am The Night

Red Dead Online - call to arms (survival)

Nie wiem, czy GOL poświęci temu newsa, ale w dniu wczorajszym moduł sieciowy RDR2, czyli Red Dead Online otrzymał tryb Call to Arms, czyli znany z innych gier survival, gdzie drużyna maksymalnie 4 graczy mierzy sie z 10 kolejnymi falami przeciwników.

Rzecz jest warta wzmianki, bo niemal wszystkie poprzednie aktualizacje od czasu czasu wypuszczenia robi bimbrownika w grudniu 2019 były delikatnie mówiąc rozczarowujące, w efekcie RDO systematycznie traciło graczy, tymczasem Call to Arms, choć nie jest w żaden sposób rewolucyjne, to dostarcza mnóstwa dobrej zabawy, nawet grając z randomami.

Na zachętę w pierwszym tygodniu funkcjonowania tego trybu R* nagradza graczy potrójnym doświadczeniem, wypłatą w dolarach i złocie.

Kto kiedyś grał w RDO, ale odszedł z braku contentu może znów śmiało sie do gry logować.

11.08.2021 14:21
Lateralus
😒
2
odpowiedz
Lateralus
149
Last Of The Wilds
Image

Wczorajsze testy. Nuda i dłużyzna straszna ten tryb.

Na zachętę w pierwszym tygodniu funkcjonowania tego trybu R* nagradza graczy potrójnym doświadczeniem, wypłatą w dolarach i złocie.

Mając tyle gotówki i złota w grze co aktualnie posiadam, zachęta żadna :) nawet mnie nie zachęcają te karty gratisowe co wpadają, jak ma sie wszystko, są bezużyteczne. Wszystkie umiejętności dawno temu wszystkie wymaxowane. Mogli by cos nowego dodać.

post wyedytowany przez Lateralus 2021-08-11 14:36:00
11.08.2021 14:25
Matt
😁
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Matt
273
I Am The Night

^ Jeżeli zabijając 345 wrogów w ciągu 40-50 minut trwania wszystkich 10 fal się wynudziłeś, to nie wiem jakie tempo rozgrywki Cie rozkręca, ale raczej RDO nie jest grą dla Ciebie :)

11.08.2021 14:31
Lateralus
3.1
Lateralus
149
Last Of The Wilds

Zdecydowanie za długo to trwa, mając nawet leszczy w drużynie. Po fali 6, juz mi sie nie chciało w to grać, ale wstrzymałem i wystrzelałem do końca bo chciałem zobaczyć co na końcu :) już tego raczej wiecej nie odpale.

11.08.2021 14:37
Matt
3.2
Matt
273
I Am The Night

Moze dlatego trwało to długo, bo miales leszczy w drużynie? Jeżeli sam czyscisz całe miasteczko, a reszta gdzies kampi, to faktycznie moze byc męczące dla Ciebie.
Ja, grajac z 2 ogarniętymi ludkami mialem tempo, powiedziałbym "w sam raz", każdy ogarniał po 1 czesci miasta i strzelało sie bardzo miło.

...a dla bardziej twardzieli mysle ze dodany bedzie tryb hardcore, ale tu i teraz go nie ma.

Forum: Red Dead Online - call to arms (survival)