Pierwszy raz .... z irygatorem

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
16.02.2026 13:02
Rumcykcyk
1
odpowiedz
Rumcykcyk
133
Ojciec Zarazy

Pierwszy raz .... z irygatorem

Jak w temacie. Dzisiaj pierwszy raz użyłem irygatora i na kozaka ustawiłem najwyższą moc. Jak wrażenia, a no takie, że teraz domyślam się dlaczego łazienka jest cała w płytkach. "Wytrysk" z ust był taki, że wszędzie mam krople wody. Zalana podłoga bo z buzi wylała się szklanka wody, a po wodzie plułem przez chwile krwią.

Ok druga próba i głowa nad wanną i jest lepiej. Woda bezpośrednio płynie sobie do odpływu.

Jakie mam odczucia? że na starcie ciężko to ogarnąć ale czuje efekt bo jak miałem między zębami zapchane tak teraz czuć różnice.

Czy macie jakieś wytrenowane techniki? czytałem żeby zamykać usta i zostawić w jednym miejscu lekko odchylone na wodę ale w praktyce jest to trudne bo trzeba skupić się na myciu, zamkniętych ustach i dodatkowo nad wypuszczaniem wody żeby nie uwalić połowy łazienki. Czytałem żeby irygatora nie trzymać za blisko zębów ale to jakaś dodatkowa czynność do wytrenowania.

16.02.2026 13:32
elathir
2
odpowiedz
elathir
118
Czymże jest nuda?

Zacząłbym od przeczytania instrukcji.

Ja swojego używam gdzieś tak na 1/3 maks połowę mocy bo ustawienie najwyższe służy realnie do usuwania kamienia a nie czyszczenia zębów.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl