Nietypowy problem
Otóż pisałem sobie na czacie z pewną dziewczyną. Zaproponowała zdjęcia swoje za doładowanie (jakaś idiotka) ale powiedziała, że trzy zdjęcia na próbę za darmo wyśle. Więc sobie pomyślałem, co mi tam wyślij. A ona wysłała mi takiego maila: a więc tak się bawimy, zrobię screen konwersacji z tobą i wyśle na policje (cos w tym stylu). Ja jej odpisałem, że jest idiotką i niby za co by mnie mieli złapać. A ona odpisała, że jest córką policjanta.
A więc mam pytanie, pod jakim zarzutem by mogli mnie złapać? Chyba nie ma takiej możliwości. Albo się mylę. Proszę o pomoc.
olej to, ludzie maja wieksze problemy.
a ile miała lat? to kluczowa kwestia.
spoiler start
to na pewno nie prowo :P
spoiler stop
Dobrze odpisales. Prawdopodobienstwo tego ze zostales ztrollowany i to nie przez dziewczyne ale przez jakiegos dowcipnisia jest niezwykle wysokie. Choc istnieje pewien procent (na moj gust b. maly) ze to moze byc powazna sprawa. Takze wyluzuj.
no to jakiś wyjątkowo nieudolny trolling
Daj Screen z rozmowy to się razem pośmiejemy.
Prawdopodobnie jakiś dzieciak chce wyłudzić od ciebie doładowanie.
Nie odpisuj tamtej osobie.
Dziewiętnastolatka powie tacie policjantowi, że chciała Ci wysłać fotki za doładowanie a Ty się zgodziłeś?
Na miejscu taty policjanta walnąłbym głową w ścianę i zastanawiał się "dlaczego?!".
Popros ja o telefon do taty, to sam zadzwonisz i doniesiesz jak sobie dorabia, :)
A ja 99% ktos probuje cie przyszantazowac "na coreczke policjanta". Powiedz, ze jeszcze jeden telefon a zglaszasz to na policje.
Marcin017 ostatnio na pewnym portalu humorystycznym pojawiły się screeny z czata na którym ktoś zastraszał jednego z użytkowników. Sytuacja była podobna, tylko tam ktoś podawał się za 15-nasto latkę. Ktoś chciał i z Ciebie zrobić sobie żarty, tylko jakieś słabe bo za co miałbyś mieć problemy? Za to że 19-nasto letnia kobieta chciała Ci swoje zdjęcia wysłać? Bez przesady;) Nie masz co się przejmować.
Popieram resztę. Miej to w d**ie. Raczej to żart. I to ona by miała większe kłopoty.