Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Mass Effect: Legendary Edition - szybkie pytanko.

08.04.2023 13:45
Wrzesień
1
Wrzesień
70
Idiot Doom Spiral

Mass Effect: Legendary Edition - szybkie pytanko.

Ziomeczki, naszła mnie ochota, żeby po latach ocalić znowu galaktykę. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to wieczorkiem będę nerdził jak za starych, dobrych czasów. Widzę jednak, że jest teraz jakiś nowy model zdobywania doświadczenia, ograniczający max level do 30. Stąd pytanie: Lepiej grać w tym nowym trybie, czy starym? Robi to w ogóle jakąś różnicę? Dodam, że nie zamierzam grać na jakichś wysokich poziomach trudności, raczej zwyczajnie na normalu.

08.04.2023 14:32
CyberTron
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
CyberTron
110
Imperator Wersalka

Nie ma żadnej zauważalnej różnicy.
Moim zdaniem lepiej grać po nowemu, bo to system przerobiony pod granie od razu w całą trylogię.

08.04.2023 21:01
Wrzesień
2.1
Wrzesień
70
Idiot Doom Spiral

Na razie tak zrobiłem, ale jeśli dobrze rozumiem działanie tego systemu, to ilość punków umiejętności w końcowym rezultacie wyjdzie taka sama. Trochę nie kumam więc sensowności tej zmiany, bo oprócz częstotliwości zdobywania poziomów na nic nie powinno to wpływać. Może się mylę, ale wygląda mi to na zwyczajne przekombinowanie.

09.04.2023 08:11
Cainoor
2.2
Cainoor
279
Mów mi wuju

Wlasnie o te częstotliwość chodzi żeby bardziej levelowanie pasowało do postępów. Dla mnie jednak tez nie zrobiło to dużej roznice

Forum: Mass Effect: Legendary Edition - szybkie pytanko.