Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Lockout - dlaczego tak kiepskie recenzje?

30.06.2012 11:40
wielebny_666
1
wielebny_666
156
Generał
Wideo

Lockout - dlaczego tak kiepskie recenzje?

Ostatnio obejrzalem film pt. Lockout i zastanawiam sie dlaczego dostal tak mizerne oceny (oscylujace na poziomie 6/10), jak dla mnie dawno nie widzialem tak fajnie zrobionego filmo sensacyjnego/sf, noty i recenzje sa jak dla mnie nieco krzywdzace ten film, calkiem niezla fabula, fajne postacie pierwszoplanowe (Guy Pearce przypomina mi w tym filmie Johna McClane'a ze Szklanej pulapki), niezle teksty, wywazona dawka akcji, moim zdaniem mocne 8/10

dostalem to co lubie, duza dawka humoru, akcja i popcorn + piwo :)

http://www.youtube.com/watch?v=pmAbEgayExs

04.07.2012 17:35
Kentril
👍
2
odpowiedz
Kentril
109
fechmistrz

Sam jestem zdziwiony i sam dałem 8/10. Bardzo fajny, szybki film, absolutnie się nie nudziłem i na dodatek Guy Pearce w roli badassa naprawdę nieźle wypadł. Na pewno kiedyś jeszcze obejrzę.

04.07.2012 17:43
😁
3
odpowiedz
Malaga
150
ma laga
Wideo

Guy Pierce miał wręcz genialne one linery :)
a chyba najlepszą sceną w filmie była pierwsza "dłuższa" rozmowa między nim a Maggie Grace gdy ją opatrywał w ambulatorium.

<<< http://www.youtube.com/watch?v=yZ8IiblFits&feature=related

05.07.2012 00:20
pablo397
😍
4
odpowiedz
pablo397
138
sport addicted

dajcie spokoj, przed chwila sobie obejrzalem zachecony waszymi opinami - warto bylo tylko dla paru smiesznych tekstow, ew. scen na ziemi. to co sie dzialo w kosmosie? no kur...a, dajcie spokoj - dawno tak naciaganych mega idiotycznych bzdur nie widzialem. kino akcji kinem akcji, c'mon - w innych filmach dziejacych sie w przyszlosci przynajmniej probuja udawac jakis sens i realizm w zachowaniu...

maks 5/10 ale tylko po paru browarach z kumplami - gwarantuje, ze po 15 minutach zapomnicie o tym *Filmie*

05.07.2012 07:05
5
odpowiedz
zanonimizowany771296
25
Centurion

film przeciętny, sprawna kalka, kiepskie efekty (jazda na motorynce...) fabuła rozłazi się w szwach - 6/10 to również moja ocena - weźcie pod uwagę, że reżyser nakręcił "piąty element" !

05.07.2012 08:02
Bullzeye_NEO
6
odpowiedz
Bullzeye_NEO
240
1977

wszystko spoko, ale to chyba pierwszy film, w ktorym pearce mnie az tak irytowal - gral sztucznie, z jakas maniera

05.07.2012 08:12
NewGravedigger
7
odpowiedz
NewGravedigger
199
spokooj grabarza

słabe oeny z racji idiotycznej fabuły. Na 20 minut przed końcem filmu skończyły się chyba nie niego pieniądze.

Forum: Lockout - dlaczego tak kiepskie recenzje?