Komentarze do wiadomości: Wszyscy, którzy skreślili tę markę, mogą tego gorzko pożałować. Ubisoft szykuje prawdziwego „potwora”

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
09.01.2026 09:00
1
3
odpowiedz
Mimic
13
Exile

Uwielbiam The Division, czekam na część trzecią z niecierpliwością.

09.01.2026 11:30
Metaverse
2
odpowiedz
Metaverse
82
Senator

Ubisoft nie celuje w bezpieczny, zachowawczy sequel
Nie celuje ale trafia. Potwory tworza ludzie z Ubi ktorzy porzucili ta firme.

post wyedytowany przez Metaverse 2026-01-09 11:30:33
09.01.2026 15:01
mgr. Kuba
3
odpowiedz
mgr. Kuba
167
-

A ja do tej pory nie wiem czy pierwsze The Division to dla mnie bardzo spoko gierka czy jedno z największych rozczarowań growych w życiu.
Miasto, w dodatku nowy jork, zimowa sceneria, eksplor, kilka na prawdę świetnych lokacji...
A z drugiej strony gąbki na pociski, właściwie to mmo w zamyśle chociaż można grać samemu, ta eksploracja taka że w sumie nie ma żadnego sensu, brak istotnych elmentów przetrwania, klimat odarty jak to z gier ubisoftu.
Mimo wszystko widać że w tedy jeszcze Ubisoftowi się chciało.
Gra definicja słowa ambiwalentnie.

09.01.2026 15:43
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
makaronZserem
52
Generał

Ale że co, znowu zrobią dodatek, który będzie niszczył ekonomie, rozwalał drop i powodował, że jak nie kupisz nowego dodatku to twoja postać stanie się bezużyteczna, bo nowy dodatek zwiększa kilkukrotnie obrażenia. Były spore kontrowersje z tym związane, zamiast dodać nowy content to zrobili nagle grę "p2w" bo grać w to bez dodatku nie miało wtedy żadnego sensu, różnice miedzy graczami z dodatkiem bez niego były spore, dodatkowo sam dodatek był, nie dość, że krótki to jeszcze słaby.

post wyedytowany przez makaronZserem 2026-01-09 15:44:08
09.01.2026 16:08
Kwisatz_Haderach
4.1
2
Kwisatz_Haderach
22
GIT GUD or die trying

Były spore kontrowersje z tym związane, zamiast dodać nowy content to zrobili nagle grę "p2w"

Tak, tak napewno kontrowersje byly "spore", bo dodatek do gry wprowadzal silniejsze itemki niz w podstawce. Nikt nigdy tego nie zrobil, i zadna gra tak nie dziala.

Lubie czytac te twoje glupiutkie posty, bo zawsze mnie zaskakuje jak bardzo sie starasz do czegos przyczepic, i jakie nieraz totalne bzdury wyciagniete prosto z jutubowego slopu przytataczasz.

Beka.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-01-09 16:09:31
09.01.2026 21:36
4.2
makaronZserem
52
Generał

Lubie czytac te twoje glupiutkie posty, bo zawsze mnie zaskakuje jak bardzo sie starasz do czegos przyczepic, i jakie nieraz totalne bzdury wyciagniete prosto z jutubowego slopu przytataczasz.

Ty za to jesteś książkowym przykładem hipokryty i manipulanta, prosto z bluesky i reddita.

09.01.2026 15:59
😍
5
odpowiedz
serious
17
Pretorianin

Oj czekam.

09.01.2026 20:31
6
odpowiedz
Tony793$
1
Junior

Ważne jest to, że Ubisoft pozwolił na ponowne połączenie wszystkich pracowników Massive którzy tworzyli to IP od początku ale potem, zostali przeniesieni do różnych projektów. Cały zespół pracuje teraz pełną parą nad Division 3 co jest świetna wiadomością przy wszystkich zwolnieniach i restrukturyzacji Ubisoft. Trochę więcej informacji podadzą podczas eventy na 10lecie który odbędzie się w Marcu no i również Survival trafi do Division 2. Moja ukochana gra !

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl