Komentarze do wiadomości: Warner Bros. niemal sprzedane Netflixowi. Gigant streamingu złożył zwycięską ofertę i rozpoczyna finalne negocjacje

Forum inne
Dodaj komentarz
05.12.2025 13:12
1
odpowiedz
DeltiX
43
Centurion

Tylko nie zabijcie mi kin, proszę niech dalej tam mają swoje premiery filmy i nie zduście HBO

05.12.2025 13:14
Rumcykcyk
2
odpowiedz
Rumcykcyk
130
Głębinowiec

Na razie na black frajer kupiłem w promocji HBO jak będą jakieś przypały to rezygnuje.

05.12.2025 13:28
3
odpowiedz
NightGeisha
5
Generał

Czyli to już koniec tej firmy założonej przez emigrantów z Polski? Przykre.

05.12.2025 13:46
4
odpowiedz
toyminator
92
Senator

Z jednej strony, mnie to w sumie lotto. Ja chcę tylko jak widz, dobrych seriali, nieważne czy będą teraz na Netflix czy na innej platformie. Gorzej z filmami, bo o ile animacje dla Netflix robi się b.dobre. To filmy świetne w bardzo małej ilości. Dobre albo niezłe i to tyle.Pod tym względem Netflix trochę ssie.
Tylko widzę dwa problemy. Opłata za Netflix znowu wzrośnie i to pewnie z 20 zł w górę. Plus inna wizja na robienie danej serii. Gunn ogarnął DC, HP w drodze już z swoją wizją. Drugi sezon mogą radykalnie zmienić*chociaż raczej nie będą ingerować tak bardzo, bo ich fani zjedzą. Ale jednak to co wychodziło na HBO miało swój styl. Na Netflixie też były podobne seriale,ale jednak potrafię odróżniać seriale dla HBO i dla Netflix.
Drugi problem to mają ci, którzy oglądają tylko HBO.
Netflix za FHD 60 zł starcza na trochę ponad miesiąc oglądania. HBO kosztuje 35? zł Więc jak ktoś chce tylko HBO, no to będzie musiał zabulić dużo więcej,chociaż ogląda tylko produkcje HBO ; 80 zeta za FHD mi się nie widzi... Ale raz do roku odpalam to w sumie na jedno wyjdzie. Jedno konto mniej.
Pytanie co z kanałem HBO. Jak zniknie to trochę kicha. Chociaż to co było tam, to i tak było na platformie.
No i jeszcze nie wiadomo czy się organy zgodzą. Dla większej różnorodności, byłoby lepiej jakby tak Trump tam pogmerał ;D I Paramount to przejął.
BTW skąd oni taki hajs mają, skoro od lat mają miliardy długów? Wiem że spłacają, to sie mogą zadłużać, ale nie powinna być możliwość kupna za kupę siana, jeśli twoje długi wynoszą miliardy.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl