Komentarze do wiadomości: Ubisoft nie zamierza rezygnować z gier z dwoma bohaterami, ale musi mieć ku temu dobry powód

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
08.12.2025 12:27
Herned
1
odpowiedz
Herned
62
Centurion

Jak gra mi się podoba (przyjemny gameplay loop), tak wolałbym grać jednym bohaterem (najlepiej Naoe).

08.12.2025 14:56
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Assassinek06
118
Konsul

Dwoje bohaterów to super sprawa. Dwa odmienne style gry, dwie gry w jednej. To dlatego po 70h nadal chciało się grać. Po 40h zdałem sobie sprawę, że nie widziałem finisherow Yasuke poza kataną. Gameplayowo (a to w grze jest najważniejsze) gra jest fenomenalna.

09.12.2025 09:49
Drzesaru
2.1
2
Drzesaru
81
Konsul

Czytając takie opinie mam ciarki żenady.

09.12.2025 10:19
Felipe
👎
3
odpowiedz
Felipe
23
Messiah

Nie wiem jak to jest zrobione w Shadows, ale jeśli na takiej samej zasadzie jak w Syndicate to jest to zwyczajnie do dupy. Jeśli jest kilku bohaterów to powinno to działać na zasadzie GTA 5, że podczas rozgrywki jednym drugi nie siedzi na tyłku i nie gapi się w ścianę tylko np. chodzi sam po mapie i tłucze wrogów. Albo jakieś inne mniejsze aktywności. Przykładowo mogliby tak zrobić w Syndicate, gramy jako Evie, a gdzieś tam w innej części miasta można by zobaczyć jak Jacob walczy z kilkoma gangusami razem ze swoim gangiem. I to była najgorsza rzecz w Syndicate, a w sumie to druga najgorsza pierwsza - brak misji, gdzie obie postacie grają RAZEM, co było zrobione w ostatniej misji i było bardzo spoko. Gdyby tak wyglądała całą gra to byłoby świetne.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl