Komentarze do wiadomości: Tysiące graczy nagle wróciło do nowoczesnego RPG. To efekt ogromnej aktualizacji No Rest for the Wicked Together, która zmienia prawie wszystko

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.01.2026 15:06
1
odpowiedz
Silas1415
26
Konsul

Też jest w promce najniższej do tej pory. Nie jakoś bardzo mniejszej, bo jak zazwyczaj było do 111zł, to teraz na 95, ale może jakieś znaczenie to ma. Sam się w końcu skusiłem po dobrych opiniach, mimo, że fanem wypowiedzi głównego twórcy na pewno nie jestem, no ale, nie jest to coś, przez co miałbym grę przekreślić i też jakby nie było, to stworzyli Ori, gdzie jej dwie odsłony są u mnie w topce ulubionych. 

Aktualnie jestem po prologu, to dużo do powiedzenia nie mam poza tym, że stylistycznie to właśnie jest bardzo podobnie do Ori, jednak dodając taki "brud" pod ten gatunek grimdark fantasy. Też co już mi się podoba, chociaż to to nawet z samych materiałach można wnioskować, to taki impact i mięsistość ataków - bardzo fajnie to czuć już nawet od samego początku gdy niszczy się same beczki :)

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl