Komentarze do wiadomości: Twórcy Path of Exile 2 mogą pożałować darmowego weekendu. Serwery gry nie wytrzymują po premierze The Last of the Druids, a gracze mają dość

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.12.2025 11:47
1
odpowiedz
antyczerski1
2
Junior

Gra została zjebana, mi wywala się zaraz po próbie zalogowania. Więc nawet nie zacząłem. Mam tę grę od roku i pierwszy raz tak spierdolili grę że leży. Jak oni to testują zanim wypuszczą? I jeszcze namieszali z tym darmowym weekendem, hołota zapchała serwery. Streamerzy na Twitch którzy nigdy w to nie grali, nagle poczuli miętę do PoE2. Dno i dwa metry mułu.

post wyedytowany przez antyczerski1 2025-12-13 11:48:00
13.12.2025 12:10
1.1
1
Gholume
95
Generał

Masz 10 lat czy co?

13.12.2025 12:15
2
odpowiedz
Matrixen07
55
Centurion

Jak gra może mieć problemy z serwerami jak ilość graczy nie zbliżyła się do tej z premiery.

13.12.2025 12:59
3
odpowiedz
Gosen
171
Generał

Zawsze robią ten błąd, że dają nowe ligi i takie rzeczy w piątek wieczorem, gdy największy ruch. Blizzard przynajmniej uruchamia swoje sezony we wtorki.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl