Komentarze do wiadomości: Szef Take-Two obiecuje, że GTA 6 nie zabije kury znoszącej złote jajka, którą wyhodowało Rockstar Games. Poprzednim razem był jednak bardziej szczery

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
04.02.2026 18:43
NOWAHUTANACZASIE
1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
22
Konsul

Via Tenor

Ja to najbardziej jestem ciekaw jaki będzie scenariusz w GTA. Jego jakość, ale przede wszystkim czy gra nie zostanie ugrzeczniona na współczesną modłę, a co dopiero jakby były elementy woke/DEI to sądzę że fani, i nie tylko fani, chyba by zjedli Rockstara xd
:)

Mnie zawsze w pop kulturze pociągały świrnięte postacie, nietuzinkowe, charyzmatyczne, pozytywnie popieprzone;)
Dlatego mnie strasznie siadł Michael i Trevor. A ich dialogi i scenariusz to jest dla mnie mistrzostwo świata: wciągające, zabawne, pozytywnie pojechane - takie połączenie to sztuka xd

Nie jeden raz wybuchnąłem śmiechem słuchając ich wypowiedzi.

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-02-04 18:45:47
04.02.2026 20:03
1.1
Darek1785
5
Pretorianin

Żarcików i atakowanie żydów jak w RDR2 na pewno już nie będzie, w GTA V chyba też to było ale nie jestem pewny.

04.02.2026 19:42
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Racja
9
Konsul

Co wy macie z tym ugrzecznianiem. Będzie jak zwykle. Poza tym nic takiego wielkiego się w tym GTA nie działo. Przetrwali hot coffie nic ich nie ruszy.

Elementy woke były w tej serii zanim ktokolwiek w Polsce wiedział co to znaczy.

post wyedytowany przez Racja 2026-02-04 19:43:14
04.02.2026 20:02
2.1
Darek1785
5
Pretorianin

Bronisz tej śmiesznej gierki jak dzieciaki w podstawówce albo gimnazjum.

04.02.2026 21:14
2.2
Racja
9
Konsul

Nie bronie gry. Ludzie nie widzieli a już marudzą że będzie woke, ugrzeczniona, flop, przeniesiona na 2035, wyjdzie dopiero na ps6 itp. same bzdury.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl