Via Tenor
Ja to najbardziej jestem ciekaw jaki będzie scenariusz w GTA. Jego jakość, ale przede wszystkim czy gra nie zostanie ugrzeczniona na współczesną modłę, a co dopiero jakby były elementy woke/DEI to sądzę że fani, i nie tylko fani, chyba by zjedli Rockstara xd
:)
Mnie zawsze w pop kulturze pociągały świrnięte postacie, nietuzinkowe, charyzmatyczne, pozytywnie popieprzone;)
Dlatego mnie strasznie siadł Michael i Trevor. A ich dialogi i scenariusz to jest dla mnie mistrzostwo świata: wciągające, zabawne, pozytywnie pojechane - takie połączenie to sztuka xd
Nie jeden raz wybuchnąłem śmiechem słuchając ich wypowiedzi.
Żarcików i atakowanie żydów jak w RDR2 na pewno już nie będzie, w GTA V chyba też to było ale nie jestem pewny.
W RDR2 było ukazane jak owa nacja wykorzystuje Polaków, co jest właściwie prawdą. Z resztą jak jest ten temat to polecam na FB obczaić profil Wojciech Sumliński, to bodajże jedyny prawdziwy, taki z prawdziwego zdarzenia, dziennikarz w naszym pięknym kraju. Napisał o nich książkę, i tak się spodobała, że towarzystwa żydowskie dwoją się i troją, żeby jej zakazać, co zaowocawało tym, że książka w wielu księgarniach stała się bestsellerem.
Co wy macie z tym ugrzecznianiem. Będzie jak zwykle. Poza tym nic takiego wielkiego się w tym GTA nie działo. Przetrwali hot coffie nic ich nie ruszy.
Elementy woke były w tej serii zanim ktokolwiek w Polsce wiedział co to znaczy.
Nie bronie gry. Ludzie nie widzieli a już marudzą że będzie woke, ugrzeczniona, flop, przeniesiona na 2035, wyjdzie dopiero na ps6 itp. same bzdury.
Będzie zapewne wspierana jeszcze przez jakiś okres, ale zdecydowana większość graczy jak nie wszyscy, którzy obecnie graja badź grali dłuższy czas w GTA V momentalnie przesiadzie się na GTA VI - tak SP jak i MP. To nieuniknione. To, ile tak naprawdę utrzymaja poprzednika na serwerach będzie głównie zależeć od tego, czy nadal będzie im się to opłacało. Sam jestem fanem serii GTA i w momencie premiery będę na długim urlopie, ale problemy w pierwszych dniach będa zapewne niemałe czy to z zakupem, czy połczeniem z serwerami.