Komentarze do wiadomości: Gracz zbierał wszystkie darmowe gry w Epic Games Store nie kupując absolutnie żadnej. W jego bibliotece jest już ponad 500 tytułów

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
18.09.2025 07:33
1
odpowiedz
premium719172
3
Junior

No niesamowite, warte artykułu! Sam mam kilkaset darmówek z Epica i drugie tyle na Steam! W Wiadomościach 19:30 powinni to opisać, prawda?

18.09.2025 13:44
2
1
odpowiedz
Jammiczek
2
Junior

No i czym się chwalić? Że zbiera rupiecie? Zbieractwo to taka choroba. Sam nie dodaje gier nawet za darmo w które wiem, że nie zagram no zwyczajnie to albo crapy, albo nie mój target. Po co sobie zaśmiecać bibliotekę.

18.09.2025 14:23
😂
3
odpowiedz
teksek6
1
Junior

Jasny gwint ?? Temat naprawdę warty robienia artykułu, brawo! Sam mam około tyle w bibliotece, nie widzę sensu robienia na temat tego artykułu, jest to dosyć powszechne, że jak jest coś za darmo to większość ludzi bierze ??

18.09.2025 14:48
4
odpowiedz
Telmah
84
Konsul

Mam 535 - dlaczego o mnie nikt nie pisze? :P

18.09.2025 14:53
Felipe
5
odpowiedz
Felipe
19
Marked of Kane

A ile z tych 500 darmowych to faktycznie fajne gry? Bo w PS Plus też są co miesiąc te 2 darmowe gry, ale czasami to g-vvna których ja bym pewnie nawet nie uruchomił. Zdarzają się hity typu GOW, ale też i badziewia.

19.09.2025 05:31
6
odpowiedz
jesicaj
1
Junior

Dokladnie to wiekszosc tych gier to totalne badziewie ktorych osobiscie nie dodaje, w mojej bibliotece jest wiec gora 50 gierek wartych poswiecenia czasu. Zamiast ciagle duplikowac tesame tytuly i dodawac inne badziewia lepiej byloby dac starsze dobre tytuly, przeciez gier naprawde dobrych i fajnych od nawet 2010 roku jest cala masa, ich wartosc jest wrecz znikoma wiec tez sie nadaja na takie cele. Pomijajac fakt ze i tak wszystkie te tytuly idzie pobrac sobie za freeko jako repacki czy takie stronkijak steamunlocker

19.09.2025 17:06
7
odpowiedz
MihoPL
1
Junior

Gracz zbierał wszystkie darmowe gry w Epic Games Store nie kupując absolutnie żadnej.

Czy ktoś to.w ogóle czytal przed publikacja?

19.09.2025 18:15
8
odpowiedz
user117310387f6
1
Junior

No to mało. Ja mam ponad 630.

19.09.2025 18:25
9
odpowiedz
Grigori1922
29
Konsul

Też kiedyś tak robiłem że dodawałem wszystko, ale już od jakiegoś czasu przestałem. Ostatnio przez to musiałem poświęcić parę godzin na przeglądanie i sprzątanie biblioteki żeby wyłuskać to co tam mam i w co chciałbym zagrać, żeby przypadkiem tego nie kupić w jakimś innym sklepie. A 90% gier które mam w bibliotece na Epicu z tego darmowego rozdawnicta to zwykły chłam albo średniaki w które i tak nigdy nie zagram, bo niby kiedy i po co.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl