Komentarze do gry: GreedFall: Gold Edition

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
01.03.2024 12:01
Iselor
1
odpowiedz
Iselor
43
Senator

Kiedyś skończyłem od nich Faery: Legends of Avalon. Bound by Flame kompletnie mi nie siadł. Niedawno ruszyłem Greedfall, dotarłem na ten nowy kontynent i....sam nie wiem....Setting fajny, mechanika rozwoju postaci fajna, fabuła spoko, fajnie wygląda ta moja bohaterka w tym kapeluszu (gram kobietą), ale ta gra jest tak kurewsko drewniana....A system walki to jest kompletna padaka. Bossa z prologu nie byłem w stanie pokonać przez to i zmieniłem poziom trudności na Opowieść (czyli najłatwiejszy) żeby olać walke i skupić się na fabule, ale...Nie wiem czy to pomoże żeby mi się chciało dalej grać xd

01.03.2024 12:02
Admin
2
odpowiedz
Admin
289
Administrator Forum

GRY-Online.plAdmin forum

recenzje użytkowników

01.03.2024 13:01
yomitsukuni
2.1
yomitsukuni
152
Konsul
8.5
PS5

Nie różni się niczym od oryginału, któremu dałem 8/10, ale ogrywając wersję na PS5 z okazji premiery dodatku stwierdziłem, że mimo wszystkich wad tej gry, należy jej się jednak 8,5/10.

07.09.2025 20:33
2.2
poncjusz18
3
Junior
8.0
PC

Solidny RPG, pełen klimatu, wyborów i ciekawie poprowadzonej opowieści. Świetnie sprawdzi się dla miłośników narracyjnych gier fabularnych, którym nie przeszkadzają techniczne zgrzyty i powtarzalność. Super giera, polecam.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl