Komentarze do wiadomości: Prime Video chce konkurować z Crunchyrollem i Netflixem, by stać się domem dla anime? Przejął jedną z najbardziej oczekiwanych serii 2026 roku

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
16.02.2026 14:24
Mangas
1
odpowiedz
Mangas
2
Legionista

Też byłem zaskoczony. Osobiście nie maiłbym nic przeciwko kolejnej platformie, która produkcje anime potraktuje poważnie, a nie jak ciekawostkę dla "dziwolągów oglądających bajki". I nie miałbym nic przeciwko by za subskrypcję zapłacić więcej, jeśli tylko w sezonie pojawiałoby się więcej niż 1-2 tytuły w ofercie (mam na myśli Prime w Polsce). Dziwnym trafem polskie wydanie serwisu Prime zostało z premedytacją wykastrowane z tytułów anime praktycznie całkowicie. O ile miało to swoje odbicie w cenie 49 zł za rok, tak mam nadzieję, że sytuacja, wraz zapowiedzianą podwyżką do 69 zł, zacznie się powoli poprawiać.

16.02.2026 15:14
FAS-ACA3
1.1
FAS-ACA3
9
Chorąży

Mangas A ja to akurat mam. Wincyj platform, wincyj anime na wyłączność, wincyj abonamentów do płacenia a wygoda streamingu wyskakuje przez okno.
Najlepsza ilość serwisów streamingowych to 0

16.02.2026 15:42
Mangas
1.2
Mangas
2
Legionista

FAS-ACA3 W kwestii wygody i ilości abonamentów całkowicie się zgadzam. Niemniej sam fakt, że polski odbiorca nie jest już całkowicie ignorowany (a tak przecież było przez całe lata) jest na plus, więc z dwojga złego wolę żeby anime jednak wychodziło w naszym kraju, a do streamingów nikt przecież na siłę i na stałe nie przywiązuje. Wykupię raz na kilka miesięcy na 30 dni, obejrzę wszystko co mnie interesuje i znikam na dłuższy czas z danej platformy. Gdybym chciał opłacać na stałe wszystkie subskrypcje to budżetu nie szło by dopiąć.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl