Komentarze do wiadomości: Ponad 26 mln wyświetleń w 28 dni. Nowy hit z uniwersum Yellowstone bije rekordy jako drugi najpopularniejszy serial roku

Forum filmy akcji
Dodaj komentarz
16.04.2026 13:31
1
1
odpowiedz
SprytnySpawacz
21
Chorąży

Tym razem ja będę narzekającym Polakiem, ale Yellowstone to gniot jakich mało, a tak mi to znajomi wmawiali że serial tak świetny że po drugim sezonie będę szukał koni na aukcjach. Dla mnie to siedzi na tej samej półce co Sons of Anarchy, generyczna drama dla mas, zamień motocykl na konia i wychodzi te same pierdylion odcinków tej samej mózgo papki. Już w pierwszym odcinku mamy tyle żałosnych stereotypów że odechciewa mi się oglądać. Jestem beznadziejnie uzależniony od motocykli a mimo tego już nie mogłem wytrzymać przedostatniego sezonu SoA to oglądnąłem tylko na youtubie jak Jax wbija się w tira i nara. Nie wiem jak można jeszcze oglądać siedemnasty spin off Yellowstone. Ahhhh od razu mi lepiej.

post wyedytowany przez SprytnySpawacz 2026-04-16 13:33:23
16.04.2026 14:19
2
odpowiedz
Beneksor
18
Generał

O ile samo Yellowstone było świetnym serialem, to Marshals jest kiepski. Strasznie nudny i jest i widać, że scenarzyści nie mają na to pomysłu. Na IMDB ma zaledwie 6.0, a to najlepiej pokazuje, że nie jest to ciekawa produkcja. Nie wiem po co zamówili drugi sezon.

Forum Forum filmy akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl