Komentarze do wiadomości: Od 100 000 graczy w 30 minut do pobicia rekordu Helldivers 2. Monumentalny start nowej strzelanki na Steam

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
10.11.2025 18:52
VoidCosmonaut
1
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
2
Chorąży

12h na liczniku i uninstall. Nuda totalna. Gra skierowana pod podbijanie wyświetleń streamerom.

10.11.2025 20:40
GreedFire
1.1
2
GreedFire
44
Pretorianin

ty masz po prostu nudne życie. Ja wywalam wszystkie extraction shootery po 3h max. A tu mam juz 100h i nadal mogę znajdować zajęcie. Gra z ogromnym potencjałem w przyszłe sezony :)

10.11.2025 19:12
-=Esiu=-
😁
2
3
odpowiedz
1 odpowiedź
-=Esiu=-
219
Everybody lies

Via Tenor

30h na liczniku i zero nudy, a jeszcze nie byłem na wszystkich mapach :D

Satysfakcja z ubicia większych maszyn gwarantowana, czy to samemu (możliwe, ale męczarnia fest), czy to w grupie. Adrenalinka czy ktoś Cie nie zaatakuje za krzaka, czy przy windzie, chociaż od kiedy wyłączyłem crossplay i gram tylko na PS5 to dosłownie NIKT, NIKT mnie jeszcze nie zaatakował, a czasem widzi się sytuacje jak obcy gracze ci pomagają, atakują maszyny razem, odciągają od innych graczy, wzajemnie się ratują czy opatrują. Misje to takie zapchaj dziury typu, idź tam, włącz to, przyzwij to, blablabla, pierdoły, ale i tak robi się je z przyjemnością żeby dostać jakiś sprzęcik. Klimat jest mega, a dokłada do tego świat, grafika czy muzyka, wszystko na wysokim poziomie.

Niby zwykły symulator zbierania złomu, a w życiu bym nie pomyślał, że może to być zrobione tak, że wciąga :D

11.11.2025 18:18
Ergo
2.1
Ergo
100
Generał

-=Esiu=-

To jest najlepsza symulacja świata post apo w grze multiplayer jaka kiedykolwiek powstała od początków branży gier.

Niesamowity klimat, grafika, dźwięk no i maszyny ark które są inteligentne i potrafią zaskoczyć. Fizyka też jest na bardzo wysokim poziomie, drony zachowują się naturalnie po zniszczeniu im jednego czy dwóch silników. Ogólnie w tej grze nie ma żadnych skryptów zachowań czy animacji maszyn ark, wszystko dzieje się tak jakby w czasie rzeczywistym.

Polaczenie pvp z pve jest idealne i nawzajem się uzupełniają. Dla mnie to nie gra, a właśnie symulacją świata postapo, i to cholernie dobra. :)

10.11.2025 23:46
3
odpowiedz
luq8912
46
Centurion

Kapitalna produkcja. Od lat żadna gra mnie tak nie wciągnęła jak ta

11.11.2025 07:42
HETRIX22
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
HETRIX22
217
PLEBS

Dla mnie słabe. Wszystkie mapy są brzydkie, puste, a gameplay opiera się na zrzutach wyposażenie. Jak nie masz zrzutu ani amunicji to musisz biegać i czekać jak jakiś jełop, a amunicja bardzo szybko się tu kończy. Z kolei jak umrzesz to musisz biegać i szukać broni co wypadła xD. To ma być przyjemnym Gameplay?

post wyedytowany przez HETRIX22 2025-11-11 07:44:08
11.11.2025 12:39
4.1
Thun
180
Senator

Widać że masz zero pojęcia o grze i na czym polega.

Słyszałeś o czymś takim jak crafting? Wiesz że bronie, amunicję możesz sobie sam stworzyć?

Masz bardzo małe pojęcie o grze jak widać po twoim komentarzu.

11.11.2025 17:20
HETRIX22
4.2
HETRIX22
217
PLEBS

Można? Jak? Muszę zagrać i spróbować.
Chyba się nie dogadaliśmy bo ja pisałem o helldivers

post wyedytowany przez HETRIX22 2025-11-11 17:43:40
11.11.2025 16:28
5
odpowiedz
jerzyo
33
Centurion

Takese...

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl