Komentarze do wiadomości: Nowy hit z otwartym światem bije rekordy popularności. Wystarczyło 6 dni, by na pełne morze wyruszyło milion graczy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
16.04.2026 16:25
1
3
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
16
Generał

Via Tenor

Tymczasem Ubisoft:

16.04.2026 17:17
1.1
NekoRei
2
Centurion

LokalnyRzezimieszek to moja mina jak grałem w assassin's creed shadows xD

16.04.2026 18:57
baltazar1908
2
1
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Kupiłem dzisiaj. Jestem sam na wyspie, buduję schronienie. Trochę jak The Forest, z tą różnicą, że na razie spotykam tylko opancerzone topielce i zwierzęta, a nie glodnych kanibali.

17.04.2026 12:22
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
tailless
4
Chorąży

Wytłumaczy ktoś skąd tak duże zainteresowanie gatunkiem survivali? Co kupowałem jakiś hit to okazał się niedorobionym slopem

17.04.2026 13:10
adam11$13
3.1
adam11$13
140
EDGElord

Te gry mają zazwyczaj niską cenę i można sobie w nie grać z kolegami. Tyle i aż tyle.

19.04.2026 19:57
3.2
1
Metanapl
24
Chorąży

tailless zazwyczaj to dobre gry korporacyjne których brakuje na rynku

17.04.2026 12:26
4
1
odpowiedz
1 odpowiedź
pawel1812
79
Generał

Mam nadzieje, że branża patrzy i widzi, że warto robić porządne dema... Bo to gra, która nie miała gigantycznego budżetu na reklamę. Nie miała drogiego marketingu. Jedyne co zrobili, to wydali pełnoprawną skróconą wersje swojej gry jako demo. W zasadzie  mam wrażenie, że oni wydali całą swoją grę na tamten moment jako demo... Ta gra zdaje się nie jest dużo bardziej rozbudowana niż było to demo... 

Dla mnie póki co, nie ma sensu kupować tej gry, bo wiem, że ona nie oferuje w EA dużo więcej ponad to demo-> zdejmując ograniczenia rozwoju i powiekszając świat... Mam do ogrania dużo więcej bardziej rozbudowanych gierek... 

Ja nadal czekam na porządną grę piracką na miarę Piratów z Karaibów Bethesdy. Bo osobne wyspy to taki świetny pomysł na zrobienie wątku ekonomicznego-> bycia handlarzem/przemytnikiem miedzy wyspami, który spinałby całą grę w całość, a Twórcy jakby nie widzieli, że takie coś już kiedyś było zrobione i działało znakomicie... 
Po co robić milion bezsensownych interakcji z otoczeniem, jak możemy zrobić coś, co się spina w świecie rzeczywistym. Większość światów pirackich omija ten aspekt... A to bardzo tani pomysł na dodanie do gry czegoś naprawde fajnego... 
Jest co prawda spadkobierca Piratów z Karaibów od tego ruskiego studia, ale to ruskie studio i nie miało kasy na dalsze inwestycje i gra wygląda jak Piraci z Karaibów z 2003 roku...

19.04.2026 19:44
Meno1986
4.1
Meno1986
202
Szkubany Myszor

Mówisz o Caribbean Legend, czy Corsairs Legacy?

Próbowałeś Tempest: Pirate Action, Risen 3 - Titan Lords lub Vendetta - Curse of Raven's Cry?

Niedługo odświeżony Black Flag - wytrzymaj. ;)

post wyedytowany przez Meno1986 2026-04-19 19:54:16
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl