Komentarze do wiadomości: Nowe futurystyczne RPG z otwartym światem nie boi się porównań do Cyberpunka 2077, choć musi się z nimi zmierzyć. Twórcy No Law chcą „przemocy jako widowiska”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.12.2025 20:19
WeCreateWorlds
1
2
odpowiedz
WeCreateWorlds
8
Pretorianin

Mało kto już dziś pamięta Ascenta, action RPG, ze strzelaniem w trybie twin stick. Z przyjemnością ikończyłem podstawkę i zacząłem grać w DLC i tu już niestety dopadła go kupka wstydu.

A był to kawał dobrej gry, sprawna technologicznie i gameplayowo.

Tutaj widzę idą krok dalej w grę narracyjną. Wydaje mi się, że jest to w ich zasięgu i na pewno dodam projekt do listy obserwowanych.

13.12.2025 09:04
Oolepec
1.1
Oolepec
64
Pretorianin

Była jeszcze gra, chyba polskiego studia, The Ruiner, która jeśli chodzi o atmosferę to kipiała takim dobrym oldskulowym cyberpunkiem. Jakoś mi się wgryzła w mózg. Polecam dla fanów tych klimatów.

13.12.2025 11:12
Oolepec
1.2
Oolepec
64
Pretorianin

Była jeszcze gra, chyba polskiego studia, The Ruiner, która jeśli chodzi o atmosferę to kipiała takim dobrym oldskulowym cyberpunkiem. Jakoś mi się wgryzła w mózg. Polecam dla fanów tych klimatów.

12.12.2025 20:20
2
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
12
Generał

Jakiś fejkowy ten gameplay. W ujęciach gdzie jest broń, ręce oraz broń wyglądają jak doklejone i dziwnie się zachowują.

12.12.2025 23:20
MANTISTIGER
😂
3
odpowiedz
MANTISTIGER
90
Generał

Gdzie to można porówywać do Cyberpunka 2077 śmiech na sali.

13.12.2025 09:11
Bukary
4
odpowiedz
Bukary
242
Legend

Bohater wygląda fatalnie (jak napakowana postać z kreskówki). Szkoda. A reszta zapowiada się ciekawie. Będę obserwował, co z tego wyjdzie. Trzymam kciuki.

13.12.2025 10:27
Bierzgal
5
odpowiedz
Bierzgal
140
Konsul

To znaczy... tu nie ma co porównywać. Nie ta jakość i nie ta skala. Niemniej trailer mi się podobał. Każdy nowy cyberpunk jest na plus.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl