Komentarze do wiadomości: Jeśli Avatar 3 nie będzie hitem, epicka seria sci-fi może zostać skasowana. James Cameron zapowiada: „Musimy zarobić tony pieniędzy”

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
28.11.2025 16:04
1
odpowiedz
Twoja stara 1993
64
Generał

2 część miała zwalać z nóg a była średnim filmem jedynie efekty robiły jakieś wrażenie ale nie takie jak 1 Część
Swoją drogą to z chęcią bym ta 3 część zamienił na inne Sci-fi
Chociaż by Valerian i Miasto Tysiąca Planet 2
Albo Warcrafta 2

28.11.2025 17:20
raziel88ck
2
odpowiedz
raziel88ck
217
Reaver is the Key!

Pierwsza część ujdzie, ale druga jest fatalna. Chciałbym kolejnego Terminatora, ale widząc co się z tą marką dzieje po drugiej części to już lepiej, aby seria była martwa.

28.11.2025 18:28
3
odpowiedz
Felipesku
77
Konsul

Do trzech razy sztuka... dla mnientylko jedynka byla epicka bo i kilka scen przyszloaci na Ziemi i statki kosmicze i podróż na inną planetę i wspaniała przygoda ale potem dwójka to juz taki Hollywodzki Klan troche i choć był spoko to miałem jednak niesmak.

28.11.2025 21:35
WeCreateWorlds
4
odpowiedz
WeCreateWorlds
9
Pretorianin

Światotwórczo też mnie Avatar nigdy nie porywał.

Probowalem filmu i gry - głownie z ciekawości technologicznej, ale też wolałbym wreszcie jakiegoś RPGa akcji w uniwersum Terminatora.

28.11.2025 23:19
5
odpowiedz
zanonimizowany1417210
0
Legionista

Przecież na Avatara chodzi się dla podziwiana efektów specjalnych. Akurat przy tych filmach "Ogldałem dla fabuły" to nikt nigdy nie powiedział.

29.11.2025 06:18
PersonifikacjaCienia
6
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
35
Brat

Via Tenor

To mogło być coś fajnego, ale filmy robione na jedno kopyto, to nie jest coś co może nieustannie dawać "ten" efekt. Formuła jaką zaproponowali jest nudna i przewidywalna. Gdyby dobrze to przemyśleli, to mogli zaanonsować obecność tych "innych" już od pierwszego filmu tak, by widz miał na co czekać, by był ciekawy tego świata. Ja się nie dołożę do tej "tony pieniędzy".

29.11.2025 06:33
7
odpowiedz
Sebcza_k
40
Konsul

1 mi sie mega podobała a 2 zacząłem i nawet nie skończyłem … 3 nawet nie ruszę

29.11.2025 07:50
8
odpowiedz
NightGeisha
6
Generał

Jimmy, chcesz zarobić na filmie to stwórz coś oryginalnego i nowego (kiedyś potrafiłeś) zamiast odcinać kupony od infantylnej produkcji. Wiele gier komputerowych ma lepszą fabułę niż te twoje przereklamowane avatary.

01.12.2025 09:15
Szynkożerca
9
odpowiedz
Szynkożerca
33
Pretorianin

Avatar skończył się na pierwszej części dalsze to tylko skok na kasę

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl