No bardzo ciekawy jestem tego Bound by Flame. pozdrawiam
Mamy 2014 rok, tablety, smartfony, netbooki, notebooki. Mamy też upowszechniającą się rozdzielczość 4K a 1080p (FULL HD) to już norma. Śmieszy mnie to, że na tvgry nadal trzeba płacić za 720p.
Matii fpss - Pełna zgoda. Tym bardziej, że w wersji anglojęzycznej za darmo puszczają poradniki do gier, za które w polskiej wersji trzeba płacić :)
Oszty Szymon, scratchowałeś mi grę tym: "pora zacząć wyścig do sklepu...za 5...4....3... !!CRASH!! ", a włączyłam ją równo z filmikiem ;(
...to chyba pójdę już do tego sklepu....spożywczego XD w czymś trzeba się buntować.
W tym tygodniu nie ma gier które by mnie zainteresowały, jedyna która w ogóle w tym miesiącu budzi moje zainteresowanie to Watch Dogs.
[10] Lepiej kup sobie tą starą wersję, masz to samo za sporo mniej pieniędzy.
Fajny materiał i bardzo pożyteczny. Mam jedno "ale". W "Ryku Premier" opisujecie, nawet zbyt dokładnie gry, o których mówiliście już wcześniej. Program jest, krótki i zwięzły ale BARDZO irytuje mnie jak na samym końcu podajecie jeszcze np. 10 tytułów gier, o których nic nie wiadomo. Wystarczyłoby 5 s. o każdym tytule. Dosłownie. Tytuł + kilka screenów, żeby cokolwiek się dowiedzieć na temat tytułu. Wiem, że często ciężko się dokopać do materiałów o mniejszych tutułach, bo sami twórcy nie mają kasy na promocję lub z własnej winy grzebią temat.
Zwyczajnie jest trochę bez sensu, że marnujecie czas odcinka na opis tytułu kalibru AAA, na który dużo ludzi czeka i każdy gracz wie czym jest ony twór. To tylko moja opinia ale dla mnie mogłoby być na odwrót. Czyli mógłby być krótki opis (kawałek gameplayu - chociaż jakiś ochłap, żebym wiedział czym to jest) gier, które pierwszy raz wymieniacie w portalu, a na koniec "W tym tygodniu wyjdą również: GTA 6, Assassin Creed 8, Call of Duty 1410..." itd.
Z tych "większych" gier interesuje mnie tylko Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure. Pierwsze części, te z epoki komputera łupanego z jakiś powodów ominęły mnie całkowicie. Ogólnie rzecz biorąc kojarzyłem zasady tamtych gier i ich zamierzoną, "tanią filmowość". Specjalnie mnie one nie ruszały
Błąd! Jak tylko pojawiło się na steamie demko nowego Murphy'ego to stwierdziłem, że nie zaszkodzi zobaczyć z czym to się je. Powiem Wam, że jestem totalnie zaskoczony! Jak dla mnie to się zapowiada na naprawdę fajną przygodówkę. Przede wszystkim humor, humor i jeszcze raz humor! Tak dobrze skrojonych i autentycznie zabawnych sucharów nie słyszałem od dawna:-) Taki...hmm... no nie wiem Lo Wang (?) może Texowi co najwyżej zeskrobywać z butów zaschniętą gumę do żucia. Teksty są czasami wręcz epickie:-)
Jak ktoś lubi komediowy klimat noir, zagadki i przerywniki filmowe rodem z filmów klasy "B" to koniecznie niech sobie to demko ściągnie. Grę zresztą można już zakupić na steamie, na razie nie widziałem żadnych negatywnych komentarzy czy recenzji.