Komentarze do wiadomości: „Czekacie, aż przestanie nas to obchodzić?”. Remake Assassin’s Creed 4: Black Flag jest już bardzo blisko: ten ruch Ubisoftu nie pozostawia żadnych wątpliwości

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
14.01.2026 22:09
baltazar1908
1
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Upublicznienie wieści o dacie premiery miało być w styczniu jest połowa stycznia wiec jeszcze jest czas, poza tym ubisoft jest zajęty tym co bardzo lubi czyli zwalnianiem ludzi w poszczególnych biurach i krajach.

14.01.2026 22:12
-=Esiu=-
😜
2
odpowiedz
-=Esiu=-
219
Everybody lies

Tylko wszyscy liczą na remake Black Flag (w tym i ja, najlepiej w połączeniu z AC: Rogue), a będzie tylko gorzej jak Ubi pierdnie zwykłym remasterem...

Musza to zrobić dobrze.

14.01.2026 22:17
Felipe
👍
3
odpowiedz
Felipe
22
Messiah

Bardzo mnie ciekawi co oni tutaj "zrimejkują". Walka jaka była taka była, ale wtedy do tej gry to pasowało. Mam nadzieje, że tych RPGowych pierdół z Origins, Odyssey i Valhalla tutaj nie wepchną i RPG zostanie tylko na morzu. Jak do tamtych 3 gier to RPG pasowało to tutaj byłoby wręcz przeciwnie. Jak dobrze kojarzę to w poprzednim artykule o tej grze było coś napisane o dodatkowym contencie czy misjach. Mogliby rozszerzyć historię o Londyn i pokazać jak w nim żył i jak zginął.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl