Komentarze do wiadomości: Clair Obscur: Expedition 33 osiągnęło coś niesamowitego w Game Passie. Reżyser hitowego RPG twierdzi, że bez Microsoftu gra nie odniosłaby tak wielkiego sukcesu

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
03.12.2025 20:57
1
1
odpowiedz
DrAmok
58
Centurion

Ja jestem właśnie takim graczem o jakim tu mowa . Sam posiadając gamepasa z nudów zainstalowałem ten tytuł wcześniej o nim nie słysząc . Nie wiedziałem nawet jaki to jest gatunek .
Jednak już po kilkunastu minutach gra wciągnęła mnie jak bagno .
Nigdy nie lubiłem tych całych jrpg ani turowego systemu walki . Jednak tu wszystko się tak spina że grę ukończyłem 2 krotnie .
Co ciekawe uznałem już po kilku godzinach że warto dać twórcom zarobić i kupiłem ją na steam. spędziłem w niej prawie 100h i zamierzam przejść jeszcze raz tylko czekam aż minie więcej czasu aby jak najwięcej zapomnieć ...

post wyedytowany przez DrAmok 2025-12-03 20:58:20
03.12.2025 22:08
1.1
TheFrediPL
114
Generał

U mnie było tak że jak zobaczyłem że gra całkiem ładna, i tania to kupiłem w preorderze xd. Nie zawiodłem się

04.12.2025 08:24
1.2
firefly
54
Centurion

Ja też najpierw sprawdziłem na game passie, o dziwo mi nie podeszła, ale po kilku dniach wróciłem i kupiłem wersję na steama.
Gra była tak wyborna że grając od kilkudziesięciu lat jest jedyną produkcją dla której pofatygowałem się żeby zrobić 100% ukończenia.
Fabuła, muzyka, postacie, walka, świat.. dla mnie E33 jest spokojnie w top 3 gier dekady.

05.12.2025 13:32
1.3
1
zanonimizowany1408089
13
Pretorianin

Po namowach znajomych i wszędobylskiej szeptance zakupiłem tytuł. Z wypiekami na policzkach odpalam podekscytowany, bo wszędzie piszą że to hit hitów. Ale niestety okazało się, że to kolejny generyczny tytuł, który nie ma nic specjalnego do zaoferowania. Zawiodłem się bo to przecież gra od byłych sklejaczy blue printów znaczy się pracowników Ubisoftu.

23.01.2026 21:56
2
odpowiedz
1 odpowiedź
J-Marcin
12
Legionista

Nie podoba mi się ta gra. Przereklamowany zręcznościowy klikacz i tyle. Gonisz, naparzasz do przeciwnika, znowu gonisz i znowu naparzasz. Wszystko do bólu liniowe. Nie rozumiem kompletnie zachwytu. Przepowiadam jej szybki koniec.

23.01.2026 21:59
[Gammorin]
😂
2.1
[Gammorin]
102
N7

No no, zwłaszcza, że ten tytuł został prawie grą roku.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl