Komentarze do gry: Carmageddon: Rogue Shift

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
07.01.2026 08:10
1
1
odpowiedz
MaXXii
94
Generał

Ta gra nie powinna się nazywać Carmageddon , to co widać na zwiastunie nie zachęciło mnie do zagrania w ten tytuł. Obawy są , bo nie czuć tutaj tego klimatu serii, to przypomina jakby Need for Speed: Undergrund. Ciasne i korytarzowe trasy, to coś zupełnie odwrotnego w Carmageddonie niż dostawaliśmy do tej pory.

Brak ludzi, śmiesznych grubasków, dziadków z chodzikami i wózkami inwalidzkimi. Zastąpione grzecznie pseudo apokalipsą i zombie....
To się po prostu nie uda.

07.02.2026 00:11
1.1
1
sabaru
33
Senator

To jest żerowanie na całej serii i nic więcej. Ktoś zrobił całkiem inną grę i postanowił nadać taki tytuł bo pewnie jakby był inny to by nikt tej gry nie zauważył albo nawet jakby zauważył to następnego dnia już by zapomniano że w ogóle taka gra była. Gdyby chociaż na torach byli ludzie to jeszcze od biedy można by było to przełknąć ale nie postanowili dać zombi. Ja jestem mocno rozczarowany i zasmucony że to tak zrobili.

To tak jakby nagle jakieś inne studio postanowiło serie GTA przerobić na coś podobnego. Chyba większość by się poryczała mówiąc łagodnie.

MaXXii

06.02.2026 23:30
2
1
odpowiedz
lolek129
0
Junior
0.5
XSX

To nawet nie przypomina carmageddona

06.02.2026 23:41
3
1
odpowiedz
sabaru
33
Senator

Moja trzecia ulubiona seria gier ale to co zrobili z tą częścią to jest tragedia. Jak mi ktoś powie żebym nie krytykował zanim nie zagram to się popłaczę.

07.02.2026 17:13
GNOME
4
1
odpowiedz
GNOME
61
Pretorianin
Image

Jednym słowem "TOALNE GÓWNO" ! To nie Carmageddo, to jakieś wyścigi z dupy i tyle. Uninstall.

post wyedytowany przez GNOME 2026-02-07 17:16:11
09.02.2026 23:11
5
1
odpowiedz
Kaczmar
3
Legionista

THQ i wszystko jasne, juz jednego koszmarka samochodowego wypuścili, w tamtym roku - teraz żartowali sobie z klasyka jakim byl carmageddon, co ma sie nijak do klimatu tej gry, przebolał bym zombie,bo w dzisiejszych czasach wszystko juz jest wypacykowane do granic mozliwosci, a zeby tylko nie dosc pozwu od jakis sfrustrowanych aktywiszczy, ale nie sadzilem ze po max damage, dostane cos co jest tylko chwytem marketingowym i atakiem na nostalgię graczy, co widac po peaku na steam 500 osob na premiere, jakim cudem ta gra dostala ocene powuzej 4 nie wiem, ale sie domyslam

11.02.2026 18:10
6
odpowiedz
premium219623
19
Chorąży
0.5
PC

Właściwie to nie jest problemem to czym ta gra jest - jakiś taki destruction derby z klimatem twisted metal. Problem tej gry imo jest to, że to NIE JEST CARMAGEDDON.

12.02.2026 11:26
Jeżowiec
7
1
odpowiedz
Jeżowiec
4
Chorąży

woke crap

15.02.2026 02:06
ludwiczek90
8
odpowiedz
ludwiczek90
11
Legionista
0.0
PC

Zagrałem, przeszedłem z ciekawości i odinstalowałem. Carmageddon to jest tylko niestety z nazwy. Dopiero co Painkillera zrobili tylko z nazwy a tu kolejna rzadka sraka wyszła. Podsumowując ten pseudo Carmageddon:
-Model jazdy wręcz fatalny
-Jazda na zamkniętych trasach (w poprzednich odsłonach zawsze były otwarte)
-Zwykły wyścig z rozjeżdżaniem zombiaków (w poprzednich odsłonach byli ludzie różnego rodzaju)
-Zakończenie jest na jeden sposób: ukończenie wyścigu na pierwszym miejscu lub w pierwszej trójce [w poprzednich odsłonach można było zakończyć na trzy sposoby (przejechanie przez punkty kontrolne, zniszczenie wszystkich zawodników lub rozjechanie wszystkich przechodniów)]
-Nieskończenie respawnowanie się zawodników
Całkowicie odradzam tą część, bo to co zrobili twórcy to jakiś żart i naplucie fanom serii Carmageddona. Już lepiej zagrać chociażby w poprzednią część Max Damage, przy której bawiłem się świetnie i do tej pory mnie cieszy.

Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl