Komentarze do wiadomości: „Arcydzieło sci-fi” wczoraj zadebiutowało na Apple TV z 2 odcinkami. Nie przegap nowego, mistrzowskiego serialu twórcy Breaking Bad ze 100% na Rotten Tomatoes

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
15.11.2025 10:15
Soulcatcher
1
odpowiedz
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Po pierwszym odcinku, dla mnie rewelacja pod każdym względem.
Wątek fabularny nie jest całkiem oryginalny, bo ten motyw już był, ale jednak dla większości opowieść będzie dosyć unikalna i zaskakująca.

15.11.2025 10:27
2
odpowiedz
trumpf
10
Generał

a ja po trzech odcinkach nie wiem czy mi się podoba. Nawet nie próbuje tego porównywać do breaking bad.

Strasznie wkurzająca główna bohaterka, męczace rozkminy.
I ta łopatologia, nie wiem czy każdy film w chwili obecnej musi tłumaczyć widzowi wszystko jak krowie na rowie?

Generalnie jeżeli ma to isc w takim tempie to podziękuję i czekam do trzeciego sezonu.

Trochę przypomina mi to silo, gdzie każdy odcinek to był praktycznie jeden wątek rozciągnięty do granic możliwości. tutaj jest podobnie.

Silo odpuściłem w połowie drugiego sezonu, tutaj pewnie będzie szybciej.

post wyedytowany przez trumpf 2025-11-15 10:29:08
Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl