Komentarze do wiadomości: 3. sezon One-Punch Mana okazał się klapą, ale wbrew wszelkim przewidywaniom anime podbija Netflix

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
18.11.2025 19:35
1
odpowiedz
lukaszp2581114
2
Junior

Nie ma co się dziwić. Postać wszechmocnego bohatera jest problematyczny i wydaje mi się, że twórcy mają problem z wybrnięciem z tej sytuacji. Pierwszy sezon skupiał się na Saitamie i to było coś. Niestety od walki z Borosem stał się on postacią 2 jak nie 3 planową ponieważ jego pojawienie się kończy każda walkę "jednym ciosem". Dlatego kręci się, mija przeciwników, nie może dotrzeć na miejsce akcji. Strasznie to męczy.

19.11.2025 10:16
Vortal
1.1
Vortal
41
Chorąży

lukaszp2581114
Kompletnie mijasz sie z tym co ludziom nie pasuje. Tu nie chodzi o zawartość tylko o jakość produkcji. Zespół robiący sezon 2 i 3 to amatorzy którym wydawca nie dał ani dużo czasu na produkcje, ani dużo budżetu.

Ja jako czytelnik mangi moge powiedzieć że zawartość tego sezonu w mandze była bardzo interesująca. Ale przez animacje, albo raczej ich brak, oraz tanie, fałszywe sztuczki probujące powiedzieć "hej, coś tu zrobiliśmy z produkcją" to anime mnie kompletnie dołuje i odpuściłem po najnowszym odcinku.

19.11.2025 00:57
bmwbmw2
2
odpowiedz
bmwbmw2
81
PAPIEŻ GIER IV

A jak dla mnie te kilka odcinków dało się zmieścić w 3 :D naprawdę rozwleczony materiał. Ale w materiale źródłowym też było długie budowanie napięcia.
Nie wiedziałem że kingdom tam wysoko. Chociaż jeszcze poczekam by powrócić bo tam będzie spoooro sezonów. A skończyłem chyba na połowie 3

post wyedytowany przez bmwbmw2 2025-11-19 00:58:27
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl