Komentarze do wiadomości: 12 lutego to data wyroku. Pracownicy Ubisoftu wstrzymują oddech przed tym, co nadejdzie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
23.01.2026 12:18
baltazar1908
1
odpowiedz
baltazar1908
43
Generał

Wyrazy współczucia, ubisoft to jedne wielkie cmentarzysko.

23.01.2026 12:57
2
odpowiedz
id404
1
Legionista

Ubisoftu mi nie szkoda. Niech zdychaja. Ale ludzi ktorzy faktycznie dawali z siebie wszystko czy to przy kodzie czy tez grafice bardzo mi szkoda z wylaczeniem woke/rgbtqwerty. Moze jakies duze studio przejmie tych faktycznie tworzacych gry i beda mogli w koncu stworzyc cos od czego nie bedzie mdlosci przy graniu

23.01.2026 13:17
7obo
3
odpowiedz
7obo
22
Legionista

Niech użyją tęczowej siły to przezwyciężą ten kryzys ?? a nie czekaj, to jest przyczyną ich upadku...

23.01.2026 13:33
eJay
4
odpowiedz
eJay
261
Quaritch

Nie wszyscy oni zostaną wprost zwolnieni. Ubisoft stara się unikać częstych masowych zwolnień, gdyż stanowią one zły PR dla firmy. Dlatego część z redukcji odbędzie się poprzez wymuszenie powrotu pracowników do biur.

Haha, normalnie Monty Python xD

Dialog HR z programistą w Ubisoft:
- Hej Zbyszek, mamy dla Ciebie informację. Wracamy do biura! Masz stawić się jutro o 8.
- Ale ja mieszkam w Nowej Zelandii, pracuję zdalnie tak od lat, do siedziby firmy mam 10 tysięcy kilometrów
- No to Zbyszek musimy Cię zwolnić. Wyślij laptopa do paczkomatu.

post wyedytowany przez eJay 2026-01-23 13:34:29
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl