Jaki horror na wieczór?

Forum inne
Odpowiedz
17.03.2013 13:56
1
odpowiedz
bezimienny92
30
Centurion

Jaki horror na wieczór?

Hej, chciałbym zobaczyć jakiś horror wieczorem. Kompletnie nie siedzę w tym gatunku, oglądam horrory od święta. Chciałbym coś nowszego, niekoniecznie gdzie leje się tylko krew jak w pile czy kiedy ryje nam się banie religijnymi wątkami. Coś pośrodku byłoby odpowiednie.

Niedawno widziałem trailer jakiegoś remaku z potworem w scenerii planety pokrytej lodem itd. Miał być hit, ale nie wiem czy to wyszło i jak się nazywało. Podobał mi się Bliair Witch Project, a kompletnie nie podobał 1408. Ostatnio był jakiś horror w kinie w domu w lesie, nie pamiętam nazwy. Ktoś poleca coś ciekawego?

17.03.2013 13:59
kluha666
2
odpowiedz
kluha666
184
Catch the Rainbow

Mówisz pewnie o tym filmie:
http://www.filmweb.pl/film/Co%C5%9B-2011-401773

Z nowszych wg mnie ostatnio same słabe filmy wychodzą. Odśwież sobie jakiegoś klasyka vide Koszmar z Ulicy Wiązów :P

17.03.2013 14:02
3
odpowiedz
bezimienny92
30
Centurion

2011? Myślałem, że widziałem później zapowiedź.. Dobre to? A co z tym domem w lesie, co teraz nie było? Warte polecenia? Żaden ze mnie wymagający widz, chcę trochę się bać bez zrytej psychiki następnego dnia jak w blair witch project.

17.03.2013 14:06
mariaczi
4
odpowiedz
mariaczi
153
One with everything
17.03.2013 14:06
Xboxer360
👍
5
odpowiedz
Xboxer360
51
Xeriess Xeri

Coś mnie kompletnie nie przestraszył,ale nawet mi się podobał.Dom w głębi lasu nie oglądałem,ale z opowiadań koleżanek to nawet fajny się wydaje,na Kinomaniak . tv na pewno będą oba filmy,jak nie,to sprawdź ekino . tv
EDIT: a od siebie polecam Przypadek 39 (Case 39),Kobieta w Czerni,To co pan niżej,czyli Sinister.

17.03.2013 14:07
*_*Cypriani
6
odpowiedz
*_*Cypriani
83
White Trash

Co do "The Thing" - mimo że do oryginału się nie umywa, to jak na remake całkiem niezły. Kilka scen było nawet dobrych.

Z tym domem to pewnie chodzi Ci o "Cabin in the Woods" ale ten film jest typowym pastiszem filmów grozy i bardziej ma widza zaskakiwać i śmieszyć niż straszyć.

Z nowszych horrorów polecam "Sinister"

Forum Forum inne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl