Grupa K [DR Konga, Kolumbia, Portugalia, Uzbekistan] Uzbekistan - Kolumbia — górą Kolumbia 3:1. Wasze wrażenia i opinie?
Portugalia, DR Konga, Uzbekistan, Kolumbia. 🐐 Portugalia z 41-letnim Cristiano Ronaldo na pokładzie – czy to przejdzie do historii? Kolumbia szuka wielkiego rewanżu, Uzbekistan debiutuje, a DR Konga wraca po 52 latach! Czy ostatni taniec lidera Portugalii zakończy się złotem? Kogo widzicie w kolejnej rundzie?
Portugalia - DR Konga 1:1 (1:1)
1:0 Joăo Neves 6' (asysta: Pedro Neto)
1:1 Yoane Wissa 45+5' (asysta: Arthur Masuaku)
https://www.youtube.com/watch?v=0K2Isnjb-fA
Portugalia powinna wygrać, choć Belgia może być niespodzianką.
[Portugalia — DR Konga]
Trzech zdobywców Ligi Mistrzów z PSG, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Ronaldo. Naprzeciw trochę Ligue 1, podrzędnych ekip z Premier League... i może Kapuadi z polskiego Widzewa. Nie spodziewam się pogromu, ale DRK to nie amatorzy i mogą coś wsadzić - a wtedy... kto wie? ;)
[Uzbekistan — Kolumbia]
No i tutaj Kolumbia. Uzbekistan pochowany w jakichś egzotycznych ligach, a jedyne "poważne" nazwisko gra mało wyróżniająco w Manchesterze City. Jest jeszcze Shomurodov, który w tureckim Basaksehirze zdobył koronę króla strzelców, ale to raczej będzie za mało...
kiedys te podwieszane przez admina mozna bylo usunac, teraz mi to nie dziala
pilka nozna to syf a pilka nozna w usa to syf na maxa
mozna to usunac pls?
Stawiam, ze Ronaldo niczego juz nie zaprezentuje, chlop sie w tej Arabii skonczyl.
Dobra. Widząc ustawienie, to chyba będzie remis(klątwa rzucona ;D) Pytanie jak podejdzie do tego Portugalia, i ile wytrzyma DR Konga. Bo będzie szczelna defensywa.
Wczoraj Messi strzelił trzy, dzisiaj Mpasi puszcza trzy.
Wprawdzie nie oglądam meczu, ale odnoszę wrażenie, że znów się "wszyscy" daliśmy zrobić w konia przekonaniu, że wygra tak po prostu lepszy, bo jest lepszy ;)
Jak to jest, ze Portugalia ma prawie 80% posiadania piłki, a oddala mniej strzalow na bramke niz druzyna przeciwna?
Portugalia słabiutko chyba nie wyjdzie z grupy.
Ehh gdybym słuchał mojej szalonej głowy, to bym prowadził... A tak mam garba i syfa ;D
Dobra, zostawiam remis Chorwatów. Raczej tak nie będzie, bo Anglia mocarna, ale liczę że Chorwaci się postawią.