Grupa B [Bośnia i Hercegowina, Kanada, Katar, Szwajcaria] Katar - Szwajcaria remis?
Kanada, Bośnia i Hercgowina, Katar, Szwajcaria. Kanada gra u siebie, Katar to niedawny gospodarz turnieju, a Szwajcarzy to klasyczni, regularni uczestnicy finałów.
Kto ma tu największe szanse na awans? Czy Bośnia powtórzy sensację z 2014 r
Kanada – Bośnia i Hercegowina 1:1 (0:1)
0:1 Lukić 21' (asysta: Kolašinac)
1:1 Larin 78' (asysta: Promise)
https://www.youtube.com/watch?v=mG7ewSbUjpo
szwajcaria gra na każdym dużym turnieju, katar dopiero raczkuje
Drużyny które grają w Kanadzie to mają jednak fory w porównaniu z tymi którzy muszą się mierzyć z warunkami które panują w Meksyku
Kanada - Bosnia postawiłem na remis, Szwajcaria wygra z Katarem. Z Grupy wyjdzie Szwajcaria i Bośnia :)
Po namyśle jednak zmieniłem na wygraną Bośni. Myślę, że Kanada jest tak słaba piłkarsko, że nawet publiczność im nie pomoże :)
[Kanada — BiH]
Kolejny mecz i kolejny dylemat na kogo postawić... U buków bardzo rzadko stawiam remisy, a tutaj chyba nie mam innego wyjścia. Niech się dzieje co chce - po dwóch meczach mam okrągłe zero punktów i nie liczę, że zmieni się to po trzecim.
[Kanada — BiH]
Kanada wygra dlatego ze strefa czasowa będzie jej sprzyjająca.
[Kanada — BiH]
Kanada ma problem z drużynami z Europy więc remis wydaje się opcją na ten mecz.
Bośnia skasowała Włochy i Walię więc jest dylemat ale też od 8 meczy nie przegrała więc grają mocno defensywnie. Postawiłbym na remis/Bośnia. Kanda jest cienka i podobno bez Davisa bo ma kontuzje.
Komplet punktów póki co i to akurat w momencie w którym ten turniej mało mnie interesuje.