Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Czy w warzone jest sens grania ????

05.10.2025 00:59
1
odpowiedz
DamGad725
14
Legionista

Czy w warzone jest sens grania ????

Siema
Pogralem jakies 3 godzinki w warzone i w battle royal solo nie jestem w stanie nabic od 3 godzin chocby jednego fraga.Gram w fpsy od wielu lat i jestem slabym graczem ale nigdy nie bylo tak zebym calkiem nie mogl zdobyc fraga i to mnie zastanawia.Czy to mozliwe ze gra tylu pro playerow z takim talentem do namierzania ????Kurde dla mnie to jest niepojete ze zachodze typa od tylu i trafie go 2 kulami a on sie obraca w jakies dwie setne sekundy robi 360 stopni w powietrzu i mnie zabija.Nie chce sie żalic bo moze i jestem noobem ale czy mozliwe jest by ludzie tak celowali w setnych sekundy ????Dla mnie to jest chore czy to moga byc cheaterzy ???CIezko mi uwierzyc by czlowiek byl zdolny tak celowac i po wlaczeniu youtuba widzialem takie zabojstwa jak gracze maja aimbota i kurde nie wiem czy to nie koniec mojej przygody z warzonem.
Czy jest wiec sens grania w warzone ???Napalilem sie na ten battle royal ale nie wiem czy wytrzymam to nerwowo.Czy jest szansa ze jak wylacze crossplay i zostawie tylko konsole to bedzie mozna normalnie pograc ??Myslicie ze to cheaterzy czy pro playerzy mnie tak rozwalaja ??Powtarzam w poprzednie warzony gralem i zawsze jakies fragi mialem a teraz zadnego miazga jakas wlasciwie to nim zdaze nacisnac na padzie przycisk celowania to juz gine

05.10.2025 01:17
2
odpowiedz
DamGad725
14
Legionista

dodam ze gram na xboxie

Forum: Czy w warzone jest sens grania ????