Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Czy da się jakoś odzyskać kasę z konta na telefonie?

28.09.2015 15:22
1
Wen-Chi Lee
42
_

Czy da się jakoś odzyskać kasę z konta na telefonie?

Witam,

otóż mam raptem 200 zł niewykorzystanych na telefonie i nie zapowiada się na jakieś zmiany, w sensie mało ostatnio dzwonię i smsuje a jednak trochę mi się tej kasy uzbierało.. I tak wpadłem na pomysł, czy da się jakoś to rozsądnie wykorzystać/odzyskać na konto bankowe, nie tracąc przy tym 2/3 kwoty? Są strony, gdzie mogę odzyskać rzekomo 10 zł z 31 które im wyśle w smsie (linka nie podaję, żeby nie było że reklama), jednak jest coś bardziej korzystnego i legalnego?

W internecie czytałem kilka wątków, jednak nikt nie podał szczegółowo jak to zrobić; może ktoś na gol'u tutaj się w to bawił?

28.09.2015 19:40
2
odpowiedz
Wen-Chi Lee
42
_

up

28.09.2015 23:09
3
odpowiedz
Haszon
139
Senator

Najprostszy sposób to dogadujesz się z kimś, że doładujesz mu konto, a on Ci zwraca kasę. Wtedy odzyskujesz całość.

29.09.2015 09:18
😊
4
odpowiedz
Wen-Chi Lee
42
_

Owszem, to jest rozwiązanie. Pod warunkiem, że znalazłbym wariata który potrzebowałby doładowań na tak dużą sumę :) Owszem, mogę to sobie rozbić na sprzedaż kilku mniejszych doładowań, ale z reguły ludzie się w coś takiego nie bawią; patrząc na moich znajomych (mała grupa), to raczej się to nie uda.

W każdym razie dzięki, biore to także pod uwagę i popytam przy okazji.

29.09.2015 20:22
5
odpowiedz
Wen-Chi Lee
42
_

up

Naprawdę nikt nie zna innej skutecznej metody?

29.09.2015 21:32
Watzap
6
odpowiedz
Watzap
191
Fredmen

Możesz spróbować sprzedać "doładowania" na allegro albo olx, może ktoś się skusi :)

Forum: Czy da się jakoś odzyskać kasę z konta na telefonie?