Abonament premium
Tak z ciekawości przeglądałem moje dane i w ustawieniach konta zauważyłem, że mam po 1. Odznaczoną opcję o tych banerach reklamowych, a dałbym sobie rękę uciąć, że kiedyś ta opcja była dostępna w premium i bez premium nie dało się jej włączyć, a po 2. jest niby napisane, że mam abonament premium aktywny do 17 stycznia mimo, że nic nie kupowałem. No i jest też niby ta opcja o przedłużenie, jakby ten abonament był kupiony.
Chyba, że to jakiś błąd, albo było tak zawsze i może dopiero teraz zauważyłem i niepotrzebnie zawracam głowę to sory lol.
No i poza tym jak załączałem ten zrzut ekranu to była opcja zaznaczenia "to jest grafika tytułowa wątku, zalecane 1300 x 330 px - (!!!Premium!!!) i dało się to zaznaczyć.
Hojny naczelny półprezes rokrocznie obdarza nas głosujących na najlepszą grę roku wyjątkowym darem zwanym abonamentem premium na tydzień. Wykorzystaj ten podarek mądrze. Najlepiej emotką z ciemnymi okularami.
To ten magiczny tydzień w roku, gdzie można przeglądać bez przeszkód golowe poradniki.
Ta emotka z okularami jest tylko dla premium? Wydaje mi się, że nie. Od klauna do myszki chyba premium no i jest dostępne, ale co z resztą począwszy od dyskietki aż do tej fali, które są zablokowane?
Swoją drogą mogliby chociaż dać jakieś info o tym, że to dają za darmo. Jakby ktoś nie sprawdzał tych ustawień konta to pewnie by tego nawet nie zobaczył.
mozna wrzucac dodatkowe emotki <3
ale przy ostatnich rzedach jest wyszarzone i opcja vip. Są wiec 3 etapy abonamentu do emotek ? :D
Generalnie masz rację. Komunikacja w kontekście Premium z naszej strony powinna być dużo lepsza. To jedna z rzeczy jakie musimy usprawnić w tym roku. W zasadzie to zaczynamy przerabiać całą strefę Premium, więc sporo powinno się poprawić, zarówno w sferze oferty jak i komunikacji.
Natomiast w temacie miesiąc / tydzień premium za udział w plebiscycie to Darth_Tusken po prostu sieje dezinformacje. Wystarczy przekopać nawsy o plebiscytach sprzed 10 lat, żeby potwierdzić, że zawsze było 7 dni. Z kolei emotka z okularami faktycznie jest tylko dla płacących.