Abonament premium

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
11.01.2026 00:37
Felipe
1
odpowiedz
Felipe
22
Messiah
Image

Abonament premium

Tak z ciekawości przeglądałem moje dane i w ustawieniach konta zauważyłem, że mam po 1. Odznaczoną opcję o tych banerach reklamowych, a dałbym sobie rękę uciąć, że kiedyś ta opcja była dostępna w premium i bez premium nie dało się jej włączyć, a po 2. jest niby napisane, że mam abonament premium aktywny do 17 stycznia mimo, że nic nie kupowałem. No i jest też niby ta opcja o przedłużenie, jakby ten abonament był kupiony.
Chyba, że to jakiś błąd, albo było tak zawsze i może dopiero teraz zauważyłem i niepotrzebnie zawracam głowę to sory lol.
No i poza tym jak załączałem ten zrzut ekranu to była opcja zaznaczenia "to jest grafika tytułowa wątku, zalecane 1300 x 330 px - (!!!Premium!!!) i dało się to zaznaczyć.

post wyedytowany przez Felipe 2026-01-11 00:39:52
11.01.2026 00:52
papież Flo IV
😎
2
odpowiedz
1 odpowiedź
papież Flo IV
104
Kardynał

Hojny naczelny półprezes rokrocznie obdarza nas głosujących na najlepszą grę roku wyjątkowym darem zwanym abonamentem premium na tydzień. Wykorzystaj ten podarek mądrze. Najlepiej emotką z ciemnymi okularami.
To ten magiczny tydzień w roku, gdzie można przeglądać bez przeszkód golowe poradniki.

11.01.2026 01:18
Darth_Tusken
🤡
2.1
Darth_Tusken
53
Świniobicie z dancingiem

Chyba pierwszy raz od kilku lat dali premium za udział w głosowaniu na grę roku. Kiedyś to był miesiąc premium, a teraz jest tydzień. Zaiste łaskawiec z tego półprezesa.

post wyedytowany przez Darth_Tusken 2026-01-11 01:18:43
11.01.2026 01:03
WolfDale
😎
3
odpowiedz
WolfDale
93
~sv_cheats 1

Widzisz, możesz choć na chwilę poczuć się jak to jest być PREMIUM!

11.01.2026 01:10
Felipe
😎
4
odpowiedz
Felipe
22
Messiah

papież Flo IV
Ta emotka z okularami jest tylko dla premium? Wydaje mi się, że nie. Od klauna do myszki chyba premium no i jest dostępne, ale co z resztą począwszy od dyskietki aż do tej fali, które są zablokowane?
Swoją drogą mogliby chociaż dać jakieś info o tym, że to dają za darmo. Jakby ktoś nie sprawdzał tych ustawień konta to pewnie by tego nawet nie zobaczył.

post wyedytowany przez Felipe 2026-01-11 01:30:25
11.01.2026 01:30
Janczes
🐗
5
odpowiedz
Janczes
209
You'll never walk alone

mozna wrzucac dodatkowe emotki <3

ale przy ostatnich rzedach jest wyszarzone i opcja vip. Są wiec 3 etapy abonamentu do emotek ? :D

11.01.2026 09:32
Łosiu
6
odpowiedz
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Felipe

Generalnie masz rację. Komunikacja w kontekście Premium z naszej strony powinna być dużo lepsza. To jedna z rzeczy jakie musimy usprawnić w tym roku. W zasadzie to zaczynamy przerabiać całą strefę Premium, więc sporo powinno się poprawić, zarówno w sferze oferty jak i komunikacji.

Natomiast w temacie miesiąc / tydzień premium za udział w plebiscycie to Darth_Tusken po prostu sieje dezinformacje. Wystarczy przekopać nawsy o plebiscytach sprzed 10 lat, żeby potwierdzić, że zawsze było 7 dni. Z kolei emotka z okularami faktycznie jest tylko dla płacących.

11.01.2026 11:24
7
odpowiedz
QrKo
168
Yarr!
Image

Skąd ta emotka w okulrach? ;o

11.01.2026 12:16
abesnai
🦍
8
1
odpowiedz
abesnai
107
Kociarz

Łosiu Dostałem a nie wiedziałem więc dziękuję.

post wyedytowany przez abesnai 2026-01-11 12:23:37
Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl