Witam !
Wiem, ze BF3 mocno zre procesor (Karte swoja droga tez), ale jesli karte mam wystarczajaco dobra i kupie ten procesor, to nie bede mial problemow z plynnoscia ? Bedzie sie ten procesor sensownie nadawal na ta i inne gry ?
Powiedzmy, nienajlepszy na obecna chwile...
4GB Ram
Radeon 4850 1024mb
Mozesz powiedzec przy tym sprzecie, ale mozemy tez "zalozyc", ze mam takiego Radeon 5770...
Multiplayer z(e) 64 graczami rowniez ?
To ten procesor idealnie się wpasuje. Ale mi najbardziej chodzi abyś podał zasilacz.
To zasilacz jest wazny do gry ? Niewazne, zasilacz to: Delta 400w - Czesc Chiefteca, chyba powinien wystarczyc.
To zasilacz jest wazny do gry ?
Nie. Ale jest najważniejszą częścią w całym twoim PC. Na twoim miejscu wymieniłbym ten zasilacz.
Podłączę się do pytania bo nie chciałbym zakładać powtarzającego się ciągle tematu :) Mam nadzieje, ze Tobie Sethlan to nie będzie przeszkadzać.
Zastanawiam się ostatnio czy by nie kupić na PC BF3 (mam na X360 ale gra w FPSy na padzie jest mocno irytująca jak dla mnie)
No ale niestety ta gra ma spore wymagania, a ja mam już leciwego PCta.
Mianowicie:
Proc: C2D E8400 3GHz
Ram: 4GB
Grafika: GF GTX460 SE (1GB)
Jest sens ładować się w BF3 na takim kompie? Da rade komfortowo pograć na chociaż średnich detalach przy rozdziałce 1920x1080?
To zasilacz jest wazny do gry ?
Oczywiście. Podzespoły komputerowe potrzebują różnej ilości energii w zależności od tego, jak intensywnie są wykorzystywane. W grach mocno obciążających podzespoły pobór będzie duży przez dłuższy okres czasu i kiepskie zasilacze mogą po prostu nie wyrobić, chociaż na co dzień i w mniej wymagających produkcjach radzą sobie dobrze.
Postaram sie zadbac o zasilacz i zobacze czy bedzie w stanie funkcjonowac.
@Kubcys - Calkowicie nie przeszkadza... ;)