Ale klasa!

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
26.02.2026 13:15
Dziecko Słońca
1
odpowiedz
Dziecko Słońca
0
Chorąży

Ale klasa!

Na pewno trochę pykacie w RPG-i i inne gry z klasami postaci, więc napotkaliście się na różne bardzo ciekawe klasy postaci, oczywiście nie pomijajmy tu zwykłych wojowników, łotrzyków i magów (czasem mają inne nazwy), może ktoś po prostu woli klasycznego woja. Głównie jednak chciałbym się skupić na tych oryginalnych, z wyjątkowym arsenałem i zdolnościami.

Moją klasą tego rodzaju jest łowca demonów z Diablo. Sami wiecie - maszynowe kusze, pułapki, ładunki wybuchowe, a nawet ciemna magia. Bawiłem się rozkosznie.

26.02.2026 13:18
mohenjodaro
2
odpowiedz
mohenjodaro
129
Mieszkaniec Beregostu

Mag krwi z Dragon Age I to dla mnie niedościgniony przykład dobrze napisanej klasy. Do tego złamany na maga bitewnego. Chodziłem sobie w ciężkiej zbroi po szyję i rzucałem zaklęcia tak potężne, że gotowe były zachwiać nawet Pustką. Piękne wspomnienie.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl