Tak z 3 miesiące temu ok.20 czekałem na przystanku na autobus,w pewnym momencie podeszło do mnie dwóch gości i spytało czy mam fajki,ja powiedziałem że nie mam (bo nie miałem) a oni na to że kłamie i że to sprawdzą,w tym momencie jeden z tych kolesi zaczął mnie obmacywać,wręcz molestować seksualnie i wymacał w moich kieszeniach mojego nowego phona i się spytał czy oddam go po dobroci czy chce dostać w ryj,ja wybrałem tą drugą opcje bo mam doświadczenie w bójkach,ponieważ grałem w Mortal Kombat,w tym momencie jeden gościu mnie chwycił za ręce ja próbowałem się wyrwać i w tym momencie dostałem w ryj......tak z cztery razy,po tym wydarzeniu obydwaj wzieli telefon i uciekli,a ja musiałem wracać do domu z obitym ryjem,okradziony i będąc prawie zgwałcony na przystanku autobusowym,na dodatek musiałem czekać 20 min na autobus.
Pomóżcie,nie wiem co mam robić,boje się wyjść na klatkę schodową,boje się być w promieniu 237,8 metra od przystanku,to traumatyczne wydarzenie cały czas siedzi we mnie i na dodatek muszę sikać w butelkę ponieważ boje się korzystać z toalety.
spoiler start
Tak to prowo,ale udawajcie że się nie zorientowaliście,napisałem to ponieważ mi się nudziło
spoiler stop
2 ----> Mówiłem że mi się nudzi :)
3 ----> Byłem do niego bardzo przywiązany :(
6 ----> Właśnie idę to zrobić :)
4 razy dostałeś w pysk i się rozwaliłeś, że ukradli Ci telefon?
3 ----> Byłem to nie go bardzo przywiązany :(
A co ma piernik do wiatraka?
Widać za mało grałeś w Mortala :|
Kucasz blok i jak podchodzi ziomek to uppercuta mu :|
7 ----> Teraz o tym wiem i zawzięcie ćwiczę żeby im się zrewanżować
http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4
Bardzo fajna historyjka.
wymacał w moich kieszeniach mojego nowego phona i się spytał czy oddam go po dobroci czy chce dostać w ryj,ja wybrałem tą drugą opcje bo mam doświadczenie w bójkach,ponieważ grałem w Mortal Kombat
Sorry ale gdybyś grał w Street Fightera to miałbyś jakieś szanse...
Nie wywołuj wilka z lasu - bo Ci naprawdę kiedyś przyłoży i zabierze telefon :D
0/10
Przez chwile w to wierzyłem do puki nie wspomniałeś że grałeś w Mortala :d.
13 ----> Mieliście udawać że się nie zorientowaliście :(
Dziczyzny wylazlo z lasu
Co mnie to obchodzi, że ciebie niby pobili?
Jak na prowo to 1/10 za chęci...
Nie postarałeś się.
na dodatek musiałem czekać 20 min na autobus - to jest w tym wszystkim najgorsze
ja wybrałem tą drugą opcje bo mam doświadczenie w bójkach,ponieważ grałem w Mortal Kombat
tyl, tyl, kwadrat a potem trojkat, kwadrat, trojkat powtarzane do znudzenia --> z najnowszego mortala wiec nastepnym razem ich rozwalisz
mam doświadczenie w bójkach,ponieważ grałem w Mortal Kombat
tyl, tyl, kwadrat a potem trojkat, kwadrat, trojkat powtarzane do znudzenia --> z najnowszego mortala wiec nastepnym razem ich rozwalisz - a po co? Lepiej wciskać wszystkie przyciski na pałę i by ich rozjebał, kombosy by takie poszły, że głowa mała.