Znajdziecie mi jakąś dobrą kartę graficzną ze strony komputronika?

Forum Komputery
Odpowiedz
10.10.2013 19:44
1
odpowiedz
FanMassEffect
72
Konsul

Znajdziecie mi jakąś dobrą kartę graficzną ze strony komputronika?

Chodzi o to, że swoją starą kartę oddałem na gwarancje i mi uznali, ale swojego modelu już nie dostanę, bo nie mają już takich. Chciałbym radeona tak do lekko ponad 1000zł. Moja płyta główna to msi 785GM-E51, a procesor to AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz. Jaka karta graficzna pasowałaby do tego zestawu?

To jest trona z grafikami komputronika jakie mają na magazynie i mogę wybrać http://www.komputronik.pl/category/1099/Sprzet_komputerowy_-Podzespoly-Karty_graficzne.html .

Doradźcie coś ;-).

10.10.2013 20:34
2
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

Pod kątem opłacalności zdecydowanie poczekałbym na premierę R9 280X, który będzie kosztował około 1150zł a wydajnościowo jest na poziomie GTX680/7970GHz.

Ale myśląc rozsądnie nie ma sensu pakować czegokolwiek mocniejszego niż HD7850 - wymagające gry i tak będą się ciąć na wysokich detalach, bo procesor nie da rady - i karta z kosmosu tutaj nie pomoże :-)

10.10.2013 20:38
3
odpowiedz
FanMassEffect
72
Konsul

Amadeusz ^^ ---> Ja wiem o tym, że reszte mam słabą, ale w przyszłym roku będę wymieniał resztę ;-). Możesz powiedzieć za ile dni będą dostępne te karty graficzne w sprzedaży i ewentualnie co do tego tysiąca mógłbym kupić?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl