Zegarek
Witam
Przymierzam się do kupna zegarka na rękę za max . 1300
I mam do Was pytanko jakiego producenta wybrać? Zastanawiałem się na Casio z tytanową bransoletą...
Chociaż to ostateczność, bo Casio to raczej niższa półka. Bardziej by mnie interesowały Tissot, Certina lub Seiko. Jakieś typy?
Obrać ziemniaki i cebulę. Na tarce o małych otworach zetrzeć ziemniaki i cebulę. Wylać masę na sitko ustawione na naczyniu. Lekko odcisnąć. Ziemniaki wymieszać z roztrzepanymi jajkami i mąką. Z naczynia, nad którym odcedzaliśmy ziemniaki odlać delikatnie sok, zostawiając na dnie mąkę ziemniaczaną. Mąkę tę dodać do masy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smażyć na złoty kolor. Uwaga: aby masa ziemniaczana nie ciemniała niektórzy dodają do niej łyżkę śmietany lub gęstego jogurtu. Sposób smażenia placków zależy od upodobań – jedni lubią placki małe i grubsze, inni cieńsze „z koronką” czyli cieniutkim, chrupiącym brzegiem. Kształt placków zależy oczywiście od sposobu nałożenia masy na patelnię. Serdecznie doradzamy szukanie nowych pomysłów na obłożenie do placków. Może ubita kremówka z wędzonym łososiem, może mus z makreli, a może mus jabłkowy?
Co prawda nie z tytanu, ale...
http://www.zegarek.net/zegarki/casio/zegarek_casio_EQW-M710DB-1A1.html
Chociaż to ostateczność, bo Casio to raczej niższa półka. Bardziej by mnie interesowały Tissot, Certina lub Seiko.
A jaka jest różnica między kwarcowym Casio, Tissotem, Certiną lub Seiko? Cena taka sama, półka taka sama.
Bierz to co Ci się bardziej podoba optycznie.
Casio z tytanową bransoletą...
Sprzedajesz auta w komisie sprowadzane z reichu?
Casio, Certina?
Może napisz ile masz lat, co robisz, jak się ubierasz i czy to jedyny zegarek czy masz inne.
W cenie do 1300zł to na oko będzie z 20 000 modeli.
W tej cenie powinno się dać kupić jakiś nie najgorszy, japoński automat z szafirem. Raczej w takim kierunku bym poszedł. Jak dołożysz ze stówkę, to może nawet uda się kupić używkę Orient Star.
Określ się tylko nieco bardziej. Sportowy? Klasyczny? Jasna tarcza? Ciemna? Koperta okrągła? Jaki rozmiar koperty?
Zwłaszcza w przypadku sportowych, masz od cholery do wyboru: Casio nawalone subtarczkami i detalami, nurki itd.
Jeśli jednak musi być tytan, to raczej nie pomogę, bo z tytanem średnio się lubimy i zwyczajnie nie znam tytanowych modeli.